Discover the TOP 100 BEST EMPLOYERS to work for in 2025!

The best employers are looking for the best candidates.

Specialist Marketing - Cemacon SA
Apply

Specialist Marketing

Published 20.06.2025 | Expires 04.08.2025
Apply

Job description

Îți place marketingul și vrei să te implici în dezvoltarea unui brand românesc de succes? La CEMACON vei găsi o echipă creativă și proiecte cu adevărat relevante.

Hai să ne cunoaștem și să construim împreună viitorul brandului nostru!

Cerințe și abilități

• Studii superioare în Marketing, Comunicare, Relații Publice sau domenii conexe.
  • Experiență relevantă de minimum 3 ani într-un rol similar, preferabil în companii din sectorul industrial.
  • Excelente abilități de comunicare scrisă și verbală.
  • Cunoștințe solide de comunicare digitală și social media.
  • Capacitate de organizare, atenție la detalii și orientare spre rezultate.
  • Limba engleză – nivel avansat.

Responsabilități:

• Concepe și implementează strategia de comunicare adaptată obiectivelor companiei, într-un context dinamic din piața de construcții, consolidând imaginea de lider a CEMACON.
  • Realizează planul de marketing și comunicare anual, pentru toate canalele, incluzând PR, influenceri B2B, presă, social media, website, email marketing, testimoniale, evenimente B2B, parteneriate strategice, prezență în retail etc.
  • Elaborează concepte puternice și mesaje clare, care să susțină imaginea coerentă a brandului CEMACON pe toate canalele.
  • Creează materiale vizuale și editoriale pentru promovarea brandului și a produselor – comunicate de presă, articole, advertoriale, newslettere, mesaje pentru social media, materiale suport pentru echipele de vânzări (broșuri, fișe, prezentări), materiale pentru prezența în retail (afișe, flyere, comunicare la raft).
  •  Dezvoltă conceptul, conținutul și coordonează implementarea de evenimente corporate, târguri B2B, lansări de produse, întâlniri cu partenerii strategici.
  • Creează materiale informative pentru angajați (newslettere, afișe, prezentări), sprijinind inițiativele de employer branding și comunicare organizațională.
  • Evaluează și documentează în mod constant rezultatele planurilor de comunicare (pe toate canalele, cu KPI specifici) și propune soluții de îmbunătățire continuă.
  •  Realizează rapoarte periodice privind vizibilitatea în media și impactul asupra notorietății brandului CEMACON.
  • Dezvoltă și implementează parteneriate strategice în piața de construcții – menține relații constante cu jurnaliști, publicații de specialitate, parteneri și influenceri relevanți.
  • Colaborează cu agenții externe pentru implementarea campaniilor de promovare.
  • Colaborează intern cu echipele de marketing, vânzări și HR pentru alinierea comunicării la nivel de companie.

Ce oferim:

• Salariu motivant;
  • Bonus de performanță;
  • Primă de concediu;
  • Primă de zi de naștere;
  • Primă de Paște și de Crăciun;
  • Bonus de final de an;
  • Asigurare medicală privată;
  • Asigurare de accident;
  • Tichete de masă;
  • Oportunități de dezvoltare (training-uri, etc).
Cemacon SA

Work-life balance

Management

Procedures and values

Job criteria

Employee Medium level (2-5 years)
Type of job Full-time
Cities Cluj-Napoca