Descriere job

Pentru clientul nostru, o companie de avangardă, cu o acoperire globală și o poziție în creștere pe piața producției de ambalaje si a serviciilor tipografice, cautam un Key Account Responsible, subordonat Directorului de Vanzari, care sa gestioneze relatia cu clientii existenti si clientii noi.

Candidatul ideal:
-Abilitati excelente de comunicare si negociere
-Spirit analitic si organizatoric
-Cunostinte pachet Office ( Outlook si Excel obligatoriu )
-Limba engleza, scris si vorbit  - nivel Avansat ( orice alta limba straina constituie un avantaj )
-Experienta anterioara in gestionare clienti Multinationale constituie un avantaj

Responsabilitati orincipale:
-Mentinere si fidelizare clienti actuali
-Relationare si negociere cu clientii noi ( oferte , dezvoltare proiecte noi )
-Prelucrare date venite de la clienti ( comenzi , articole noi , modificari ) , transferul de informatii catre celelalte departamente implicate in proces (dezvoltare produs ,  productie , facturare , logistica )
-Urmarire atingere buget de vanzari , rapoarte cu privire la incasari , evolutia portofoliului , etc.


All the candidates that fit the above requirements are kindly invited to apply online. We will contact only the suitable candidates for this position in maximum 2 weeks.
  For more job openings please visit our website www.adecco.ro and register your CV in our database to be eligible for current or future job openings. All application are considered strictly confidential.
  By sending your personal data through electronic mail to any e-mail address ending in “adecco.com” or “adecco.ro”, through social media platforms (Facebook, LinkedIn etc) or by applying through an on-line job platform, you agree expressly and unequivocally that such data to be processed by Adecco group companies. Any complaint regarding the processing of personal data, please contact the dataprotection.romania@adecco.com.
  “ADECCO RESURSE UMANE is a registered operator of personal data no 15866 / 2010”
Prin transmiterea datelor dvs. personale prin corespondenta electronica adresata oricaror adrese de email cu terminatia “adecco.com” sau “adecco.ro”, prin intermediul retelelor de socializare (Facebook, LinkedIn etc) sau prin aplicarea in cadrul unei platforme online de locuri de munca, va exprimati acordul expres si neechivoc ca aceste date sa fie prelucrate de companiile din cadrul grupului Adecco. Prelucrarea datelor se va face in scopul angajarii dvs. in companiile din cadrul grupului Adecco sau in cadrul altor entitati, realizarea unor rapoarte statistice asupra fortei de munca, participarea dvs. la diverse cursuri de formare profesionala, furnizarea de diverse servicii, datele putand fi comunicate clientilor si furnizorilor nostri, numai pentru scopurile mai sus mentionate, precum si autoritatilor publice, in baza unor solicitari legale. Grupul Adecco a implementat masuri adecvate care sa se asigure un nivel considerabil de securitate a prelucrarii datelor dvs. personale, care vor fi stocate timp de 10 ani. Potrivit legislatiei in vigoare, aveti dreptul de a ne solicita accesul la datele dvs. personale, rectificarea sau stergerea acestora (in masura in care acest lucru nu contravine legii), restrictionarea prelucrarii sau portabilitatea acestora. De asemenea, aveti dreptul de a va pune prelucrarii si de a depune o plangere in fata autoritatii in domeniu. In categoria datelor personale intra: nume, prenume, CNP, vârstă, sex, etnie, rasă, orientare politică, religioasă, starea de sănătate, adresa de domiciliu, reședința, adresa de e-mail, cont bancar, ocupația, venitul, fotografie, adresa IP, orice alt tip de date care se pot corela pentru a duce la identificarea unei personale. ADECCO RESURSE UMANE SRL este inregistrata ca operator de date personale sub nr. 15866/2010. ADECCO ROMANIA SRL este inregistrata ca operator de date personale sub nr. 15862/2010. Pentru orice sesizare cu privire la prelucrarea datelor personale de catre companiile din grupul Adecco, va rugam sa va adresati ofiterilor nostri de protectie a datelor personale la dataprotection.romania@adecco.com.


 
Poți aplica direct prin Adecco aici