Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal

(„Politica”)

actualizata ultima data in 25.05.2018

IMPORTANT: Cand iti este prezentata aceasta Politica, la momentul crearii contului in cadrul site-ului www.undelucram.ro (“Site-ul”), consideram ca ai inteles cum iti sunt folosite datele cu caracter personal (“DCP”) in cadrul Site-ului. Mai mult, in situatia in care iti este cerut acordul cu privire la aceasta Politica si prelucrarea DCP in conformitate cu aceasta Politica, acest acord semnifica acordul tau in prelucrarea DCP pentru care un astfel de acord este necesar, in conformitate cu prevederile acestei Politici.

Aceasta Politica este menita sa-ti prezinte cat mai clar si transparent felul in care sunt prelucrate DCP care iti apartin. Ca atare, documentul este intr-un proces continuu de schimbare - iti recomandam sa vizitezi regulat acest document, pentru a fi la curent cu versiunea cea mai actuala a lui.

In cazul in care ai intrebari despre DCP sau aceasta Politica, ori sugestii de imbunatatire a produsului nostru si felului in care este prezentata informatia despre DCP, transmite-ne un e-mail la datepersonale@undelucram.ro si iti vom raspunde prompt!

PE SCURT

Vrem sa-ti (tie, “Utilizatorul”) oferim posibilitatea, prin intermediul Site-ului, de a afla informatii relevante despre piata muncii, a putea aprecia si evalua experienta avuta de catre tine in relatie cu diferiti angajatori disponibili in platforma (“Angajatorii”) si a putea aplica la locuri de munca deschise de catre acesti Angajatori utilizand CV-ul tau. Pentru a putea realiza aceste obiective, avem nevoie sa accesam mai multe tipuri de DCP.

Aceasta Politica contine prevederi aplicabile atat Utilizatorilor persoane fizice, interesate sa contribuie cu informatii si/sau sa aplice la locuri de munca disponibile in Site, cat si Utilizatorilor ce reprezinta un Angajator in cadrul Site-ului.

De aceea, te rugam sa parcurgi aceasta Politica pentru a intelege care este relatia dintre DCP care iti apartin si Site, mai exact: cine prelucreaza si cine are acces la aceste DCP, in ce scop si pe baza carui temei este efectuata prelucrarea, care sunt drepturile tale in legatura cu DCP care iti apartin si alte detalii relevante.

La ce DCP ne referim? Site-ul prelucreaza informatii obtinute de la tine atat direct (de exemplu, atunci cand completezi un formular sau o casuta text in cadrul Site-ului, cum ar fi formularul de inregistrare ori formularul aferent sectiunii Feedback, sau formularele in care iti spui parerea despre relatia ta cu un Angajator) cat si indirect (de exemplu, ca urmare a faptului ca folosesti Site-ul de pe un anumit dispozitiv identificat printr-o adresa IP specifica).

O parte din aceste informatii sunt DCP (adica informatii care te pot identifica ori pot duce la identificarea ta). Dintre acestea:

- o categorie este necesara pentru a face Site-ul sa functioneze (de exemplu, adresa de e-mail este necesara pentru a-ti putea valida contul in cadrul Site-ului si a spori, astfel, securitatea contului tau);

- o alta categorie este folosita in baza unui interes legitim al nostru (noi, “Compania”, definita mai jos) - de exemplu, numele, username-ul/porecla sunt utilizate pentru a putea limita situatiile in care un Utilizator ar putea publica o contributie anonima, al carei caracter de veridicitate ar fi contestabil de catre alti Utilizatori ai Site-ului;

- in fine, o ultima categorie de DCP sunt prelucrate cu acordul tau explicit si prealabil, a carui existenta o stocam raportat la momentul la care o obtinem din partea ta. Poti afla mai multe detalii despre DCP prelucrate in Sectiunea 3 de mai jos.

Cine poate prelucra DCP care iti apartin, prin intermediul site-ului? In primul rand, entitatea care opereaza Site-ul, denumita “Compania”: Undelucram SRL, o societate inregistrata si functionand in Romania. Poti afla mai multe despre noi si datele noastre de identificare accesand Termenii si Conditiile Site-ului accesibile aici, sau trimitandu-ne un e-mail la datepersonale@undelucram.ro.

In al doilea rand, in dezvoltarea si operarea Site-ului, utilizam produse si servicii dezvoltate si operate de catre terte parti. Acestea au capacitatea tehnica de a stoca / accesa / prelucra o parte din DCP preluate de catre noi prin intermediul Site-ului si le prelucreaza conform scopurilor indicate de catre noi. Toate aceste terte parti si rolul lor in arhitectura Site-ului si prelucrarii DCP sunt descrise in Sectiunea 4.1 de mai jos.

In al treilea rand, o parte insemnata a DCP care iti apartin sunt accesibile Angajatorilor care sunt activi in cadrul Site-ului doar daca ai aplicat (din proprie initiativa) pe baza CV-ului incarcat sau creat de catre tine in cadrul Site-ului la locurile de munca postate de catre Angajatori. Poti afla mai multe detalii despre cum folosesc Angajatorii DCP care iti apartin in Sectiunea 4.2 de mai jos. Cu toate acestea, Angajatorii nu au si nu vor avea posibilitatea de a accesa DCP pentru a vedea autorii informatiilor - evaluari, salarii, informatii despre interviuri si beneficii - pe care le lasa Utilizatorii pe platforma.

Toate DCP care iti apartin sunt prelucrate de terti care fie se afla si prelucreaza DCP pe teritoriul Uniunii Europene, fie prelucreaza aceste DCP in conformitate cu prevederile dreptului Uniunii Europene. Astfel, dorim sa colaboram numai cu entitati care prelucreaza DCP prin intermediul unor sisteme aflate pe teritoriul Uniunii Europene sau care respecta prevederile dreptului Uniunii Europene si sa utilizam servicii de stocare a DCP care ne ofera posibilitatea stocarii acestora pe teritoriul Uniunii Europene sau in conformitate cu reglementarile Uniunii Europene.

Ai o serie de drepturi in legatura cu DCP, pe care suntem deschisi sa te ajutam sa ti le exerciti. Poti afla mai multe despre aceste drepturi in Sectiunea 5 a acestei Politici.

Daca ai intrebari ori nelamuriri cu privire la continutul acestei Politici, sau sugestii de imbunatatire a acesteia, ne poti contacta la datepersonale@undelucram.ro.

Aceasta Politica se completeaza cu termenii si conditiile de utilizare a Site-ului, disponibili spre consultare aici.

1.    Detalii despre operator

UNDELUCRAM S.R.L., persoana juridica romana, cu sediul social in Bucuresti, Str. Arh. Grigore Cerchez nr. 6, sector 1, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/3977/2017, cod fiscal 37266398 (denumita in cele ce urmeaza "Compania"), titular al tuturor drepturilor asupra Site-ului (asa cum acest termen este definit mai jos), respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarui utilizator al Site-ului, avand calitatea de operator de date cu caracter personal, in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si a Regulamentului General al Uniunii Europene privind Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal nr. 2016/679 (“RGPD”)

2.    Definitii

In acest document, cuvintele folosite cu majuscula vor avea urmatoarele semnificatii:

a)    "Site-ul” inseamna site-ul asociat numelui de domeniu undelucram.ro, ale carui drepturi sunt detinute exclusiv de catre Companie, prin care Utilizatorii (astfel cum sunt definiti mai jos) pot afla informatii relevante despre piata muncii, aprecia si evalua experienta avuta in relatie cu diferiti angajatori disponibili in platforma (“Angajatorii”, definiti mai jos) si aplica la locuri de munca deschise de catre acesti Angajatori utilizand un CV (Curriculum Vitae);

b)    “Angajator” inseamna orice persoana juridica a carui profil este disponibil in cadrul Site-ului, indiferent ca acest profil este activ si gestionat de catre un Utilizator reprezentant al Angajatorului, sau inactiv;

c)    „Utilizator” inseamna orice persoana fizica cu varsta peste 16 ani ce se afla intr-una dintre urmatoarele situatii: (1) acceseaza Site-ul fara a-si crea un cont in cadrul acestuia; (2) are un cont creat in cadrul Site-ului, utilizat pentru a putea avea contributii specifice unui Utilizator care nu reprezinta un Angajator (comentarii si evaluari ale interactiunilor avute cu un Angajator; incarcari ale CV-urilor; aplicari la locuri de munca disponibile in Site); (3) are un cont creat in cadrul Site-ului, utilizat pentru a putea avea contributii specifice unui Utilizator care reprezinta un Angajator (adaugarea de locuri de munca disponibile in cadrul Angajatorului; raspunsuri la comentariile si evaluarile transmise de alti Utilizatori); pentru evitarea oricarui dubiu, Site-ul nu este destinat utilizarii de catre persoane fizice care nu indeplinesc conditiile descrise in aceasta definitie si, in mod explicit, nu este destinata utilizarii de catre minori (in sensul legislatiei care este aplicabila unui anumit utilizator);

d)    "Site Tert" inseamna un site, altul decat Site-ul, al carui continut este disponbil in cadrul Site-ului, caracterul de Site Tert fiind evidentiat in mod distinctiv alaturi de continutul care ii apartine, in sectiunea din Site unde acest continut apare;

e)    "Date Personale", "Date cu Caracter Personal" sau “DCP” inseamna orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;

f)    "Servicii" inseamna pachetul de servicii pus la dispozitie de catre Companie Angajatorilor care opteaza pentru unul dintre cele doua pachete de servicii disponible pentru Angajatori in cadrul Site-ului, astfel cum sunt acestea descrise aici: https://www.undelucram.ro/cont-companie/comparati-serviciile;

3.    Date Personale prelucrate si scopurile prelucrarii

Pentru si in legatura cu operarea Site-ului, sunt prelucrate Date Personale in baza mai multor temeiuri legale si pentru mai multe scopuri:

3.1    Pe baza interesului legitim al Companiei, prelucram urmatoarele Date Personale:

3.1.1    adresa IP a dispozitivului utilizat pentru accesarea Site-ului (strict pentru a putea realiza o legatura intre activitati neobisnuite in Site – de exemplu, un numar mare de comentarii transmise de un Utilizator in acelasi timp, care duc la ingreunarea functionarii Site-ului - si un anumit Utilizator, astfel incat sa putem evalua in ce masura  acele activitati sunt manuale sau automate, create de un produs software care incearca sa afecteze functionarea Site-ului si sa luam masurile tehnice impuse de situatie);

3.1.2    functia ocupata de un Utilizator care reprezinta un Angajator, in cadrul acelui Angajator (pentru a putea creste nivelul de incredere al celorlalti Utilizatori cu privire la faptul ca pozitiile exprimate de catre Angajator in cadrul Site-ului sunt pozitii asumate de catre acel Angajator);

3.1.3    varsta si orasul din care un Utilizator acceseaza Site-ul, pentru a putea agrega aceste date si a le prezenta Angajatorilor, in baza Serviciilor oferite de catre Companie; aceste date nu sunt prezentate in mod individual pentru fiecare Utilizator, Angajatorul neavand posibilitatea, in cadrul Site-ului, de a afla, in mod individual, din ce oras provine sau ce varsta are un anumit Utilizator, cu exceptia cazului in care Utilizatorul face publice aceste informatii;

3.1.4 localitatea, functia ocupata de un Utilizator in cadrul unui Angajator si perioada in care acest Utilizator a lucrat in cadrul Angajatorului, necesare pentru a putea contura cat mai exact experienta avuta de catre Utilizator. Pentru a putea proteja identitatea Utilizatorului, singura data solicitata in mod obligatoriu dintre cele mentionate este localitatea.

3.2    Pe baza nevoii de a presta un serviciu catre Utilizatorii care s-au angajat in utilizarea Site-ului, respectiv de a face si pastra Site-ul functional si a presta Serviciile, prelucram urmatoarele Date Personale:

3.2.1    adresa de e-mail (pentru a putea valida crearea unui cont si, de asemenea, pentru a putea transmite notificari si alte informatii catre un Utilizator despre activitatea lui in cadrul Site-ului - de exemplu, informari despre activitatea unor Angajatori urmariti de catre un Utilizator in cadrul Site-ului);

3.2.2    nume, username/porecla (pentru a putea conferi autenticitate comentariilor si contributiilor adaugate de catre un Utilizator in cadrul Site-ului, aceasta fiind esentiala pentru reflectarea cat mai completa si corecta a informatiilor existente in Site despre piata muncii). Avand in vedere profilul Site-ului, asteptarile Utilizatorilor sunt acelea de a gasi informatii actualizate si reale despre interactiunea cu Angajatorii ale caror profiluri sunt prezente in cadrul Site-ului.

3.2.3    datele aferente unei facturi emise catre Angajatori pentru Serviciile prestate de catre Companie, in masura in care acestea contin DCP incluse de catre Utilizatorii care reprezinta Angajatorii (pentru a putea permite emiterea facturilor aferente Serviciilor prestate de catre Companie); aceste date sunt prelucrate de catre Companie numai pe durata necesara incasarii platii aferente Serviciilor si reflectarii acestei plati in contabilitate;

3.3    Site-ul utilizeaza si cookies in cadrul functionarii sale, despre care poti afla mai multe accesand politica privind cookies accesibila aici

3.4    Pentru evitarea oricarui dubiu, Compania nu acceseaza si nu foloseste in niciun fel DCP continute de CV-urile incarcate in cadrul Site-ului.

4.    Cine prelucreaza DCP

4.1    Imputerniciti ai Companiei

Datele Personale prelucrate prin intermediul Site-ului sunt facute disponibile urmatoarelor terte entitati, ale caror produse / servicii sunt necesare pentru dezvoltarea si operarea Aplicatiei:

4.1.1    Google LLC, pentru produsul Google Analytics, utilizat pentru a putea analiza orasul din care si dispozitivul de pe care un Utilizator acceseaza Site-ul;

Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Google Analytics este accesibila aici.

4.1.2    HotJar Ltd, pentru produsul HotJar, utilizat pentru a putea analiza sectiunile Site-ului in care un Utilizator petrece cel mai mult timp;

Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal de catre HotJar este accesibila aici.

4.1.3    Claus Web SRL, pentru serviciul de gazduire a Site-ului;

Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Claus Web SRL este accesibila aici.

4.1.4    Cloudflare, pentru serviciul de securitate a Site-ului;

Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Cloudflare este accesibila aici.

In alegerea acestor entitati, Compania are in vedere respectarea de catre acestea, a prevederilor aplicabile in materia prelucrarii Datelor Personale. In masura in care Compania va decide sa adauge noi entitati si produse ori sa inlocuiasca aceste entitati si produse, vei fi notificat in avans, avand posibilitatea sa refuzi utilizarea Site-ului in continuare daca vei considera ca prelucrarea Datelor Personale de catre o anumita entitate este in defavoarea ta.

4.2    Despre Angajatori

4.2.1    Pentru a putea oferi Servicii Angajatorilor, Compania le acorda acestora posibilitatea de a-asi activa profilurile lor de pe Site si de a derula mai multe activitati, astfel cum sunt descrise in tipurile de pachete de servicii disponibile aici: https://www.undelucram.ro/cont-companie/comparati-serviciile

4.2.2    In situatia in care un Utilizator aplica la unul dintre locurile de munca apartinand unui Angajator, utilizand un CV, Angajatorul are posibilitatea sa evalueze toate Datele Personale din cadrul acelui CV. De asemenea, un Angajator poate descarca un astfel de CV, in afara controlului Companiei. Evaluam, in prezent, posibilitatea de a limita tehnic accesul Angajatorilor la CV-urile Utilizatorilor in afara Site-ului.

4.2.3    In masura in care un Utilizator doreste sa afle mai multe detalii despre Datele Personale pe care un Angajator le detine despre Utilizator, poate contacta Angajatorul utilizand datele de contact indicate in profilul de Angajator din Site.

4.3    Termenul de prelucrare a Datelor Personale

4.3.1    Datele Personale furnizate de catre Utilizatori vor fi prelucrate de catre Companie in format electronic, pe intreaga perioada in care persoana fizica care furnizeaza Datele Personale are calitatea de Utilizator, precum si pentru un termen de inca trei ani ulterior incetarii acestei calitati, prin dezactivarea contului din cadrul Site-ului.

4.3.2    Datele Personale sunt tinute ulterior perioadei in care o persoana fizica este Utilizator al Site-ului, pentru a putea studia in ce masura anumite activitati ale Companiei atrag reactivarea contului de catre Utilizatori anteriori.

4.3.3 In orice caz, ulterior stergerii contului de Utilizator din cadrul Site-ului si scurgerii termenului indicat mai sus la punctul 4.3.1, Datele Personale ale Utilizatorului respectiv vor fi folosite numai in scopuri statistice si de analiza, pentru a prezenta, in diferite contexte publice, informatii relevante despre numarul de utilizatori istorici ai Site-ului si despre activitatile acestora in Site

5.    Drepturile Utilizatorilor

Utilizatorii beneficiaza de urmatoarele drepturi in legatura cu Datele Personale care le apartin, pe care le pot exercita transmitand un e-mail la datepersonale@undelucram.ro:

5.1    Dreptul de acces la Datele Personale

5.1.1    Orice Utilizator poate solicita Companiei, in mod gratuit, pentru o solicitare o data la 6 luni de zile, confirmarea faptului ca exista Date Personale in legatura cu Utilizatorul prelucrate sau nu de catre Companie. In caz afirmativ, Compania trebuie sa informeze Utilizatorul despre: scopurile prelucrarii; ce categorii de Date Personale sunt prelucrate si, in masura in care aceste Date Personale nu sunt actuale/actualizate/relevante, dreptul de a solicita rectificarea, stergerea sau restrictionarea prelucrarii acestor Date Personale, sau de a se opune prelucrarii Datelor Personale; ce persoane fizice / juridice au acces la Datele Personale; termenul de stocare a Datelor Personale; dreptul de a depune o plangere in fata Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, in masura in care Utilizatorul considera ca nu-si poate exercita drepturile sale in relatie cu Operatorul.

5.1.2    Compania poate percepe o taxa pentru furnizarea acestor informatii, in masura in care cererile din partea unui Utilizator sunt mai frecvente de o cerere o data la 6 luni, taxa ce va fi comunicata Utilizatorului la momentul la care acesta va face o noua solicitare in termenul mentionat, avand acelasi obiect.

5.2    Dreptul de rectificare a Datelor Personale

Orice Utilizator poate solicita Companiei, in mod gratuit, rectificarea Datelor Personale inexacte care il privesc. Daca va considera necesar, ulterior raspunsului Companiei, Utilizatorul poate cere completarea Datelor Personale, iar Compania poate fie sa faca modificarile necesare in cadrul contului Utilizatorului din Site, fie sa indice Utilizatorului pasii prin care poate efectua aceasta rectificare.

5.3    Dreptul la stergerea Datelor Personale

5.3.1    Utilizatorul poate solicita Companiei stergerea Datelor Personale care il privesc, urmand ca Compania sa dea curs acestei solicitari in urmatoarele situatii:

5.3.1.1    daca Datele Personale a caror stergere este solicitata nu mai sunt necesare Companiei pentru indeplinirea scopurilor in care au fost colectate sau prelucrate (de exemplu, Utilizatorul solicita stergerea unui CV incarcat in site). In acest sens, Compania va transmite un raspuns Utilizatorului, explicand necesitatea prelucrarii Datelor Personale in cauza raportat la scopurile prelucrarii, dar si consecintele stergerii. In masura in care Utilizatorul considera ca aceasta prelucrare nu mai este conforma cu scopurile indicate de catre Companie, isi poate mentine pozitia privind stergerea Datelor Personale, asumandu-si raspunderea pentru orice efecte legate de utilizarea Site-ului ca urmare a stergerii acelor Date Personale;

5.3.1.2    daca Utilizatorul isi retrage acordul pentru prelucrarea Datelor Personale, daca Datele Personale in cauza sunt prelucrate in baza acordului Utilizatorului, ca si temei juridic (poti gasi mai multe detalii despre temeiurile in baza carora prelucram Datele Personale in Sectiunea 3 de mai sus);

5.3.1.3    daca Utilizatorul se opune prelucrarii Datelor Personale, conform prevederilor din aceasta Politica; Compania va transmite un raspuns Utilizatorului, indicand in ce masura exista motive legitime pentru prelucrarea Datelor Personale pe mai departe. In situatia in care Compania va transmite un newsletter catre Utilizatori sau alte metode de comunicare comerciala, Utilizatorul va avea oricand si indiferent de motiv, posibilitatea sa opteze pentru a nu mai primi aceste comunicari;

5.3.1.4    daca Utilizatorul considera ca prelucrarea Datelor Personale a fost efectuata in mod nelegal; Compania va transmite un raspuns Utilizatorului, explicand in ce masura exista un temei legal pentru prelucrarea Datelor Personale; In masura in care Utilizatorul considera ca aceasta prelucrare nu mai este conforma cu scopurile indicate de catre Companie, isi poate mentine pozitia privind stergerea Datelor Personale, asumandu-si raspunderea pentru orice efecte legate de utilizarea Site-ului ca urmare a stergerii acelor Date Personale;

5.3.2    Compania va putea sa refuze sa dea curs solicitarii Utilizatorului daca Datele Personale a caror stergere este ceruta, nu pot fi sterse din pricina unei obligatii legale privind activitatea Companiei (caz in care Compania va indica Utilizatorului temeiul acestei obligatii legale), ori din motive de arhivare sau statistice (caz in care Compania va indica Utilizatorului ce masuri poate lua pentru a se asigura ca Datele Personale ale Utilizatorului sunt prelucrate intr-o maniera sigura si, totodata, ca prelucrarea nu are loc decat pentru a oferi informatii agregate despre comportamentul Utilizatorilor in legatura cu Site-ul)

5.4    Dreptul la restrictionarea prelucrarii Datelor Personale

Utilizatorul are dreptul de a solicita Companiei restrictionarea prelucrarii Datelor Personale, intr-unul dintre urmatoarele cazuri:

5.4.1    Utilizatorul indica faptul ca Datele Personale care il privesc nu sunt corecte, iar Compania nu poate rectifica Datele Personale indicate pe loc, la momentul receptionarii comunicarii in acest sens din partea Utilizatorului;

5.4.2    Utilizatorul indica ca prelucrarea nu este legala, dar nu doreste stergerea datelor, dorind doar restrictionarea prelucrarii;

5.4.3    Utilizatorul indica faptul ca doreste ca Datele Personale sa fie accesibile in cadrul Site-ului pentru a le putea utiliza in apararea/exercitarea/constatarea unui drept in fata unei autoritati, insa nu doreste ca Datele Personale sa mai fie prelucrate in alte scopuri;

5.4.4    Utilizatorul contesta interesul legitim al prelucrarii Datelor Personale (care sunt prelucrate in baza acestui interes legitim) de catre Companie, iar Compania nu poate evalua, la momentul primirii solicitarii din partea Utilizatorului, in ce masura interesul legitim al Companiei prevaleaza fata de dreptul exercitat de catre Utilizator.

Daca dreptul la restrictionarea prelucrarii va fi pus in practica, Compania va informa in prealabil Utilizatorul, dupa caz, anterior momentului in care restrictionarea prelucrarii nu va mai fi aplicabila, Datele Personale urmand a fi prelucrate din nou.

5.5    Dreptul de a cere portabilitatea Datelor Personale

Utilizatorul poate solicita Companiei sa-i transmita toate Datele Personale pe care Utilizatorul le-a furnizat Companiei (deci doar Datele Personale pe care Utilizatorul le-a introdus, in mod direct, in cadrul Site-ului, sau care se refera la preferintele lui din cadrul Aplicatiei), intr-un format care sa-i permita Utilizatorului sa transmita aceste Date Personale catre o alta entitate (de exemplu, sa ceara descarcarea CV-ului deja realizat in cadrul Site-ului, sau profilurile de Angajatori urm─ârite în cadrul Site-ului), pentru a putea accesa noi servicii sau produse. Acest drept este exercitabil doar in cazul Datelor Personale prelucrate in baza acordului Utilizatorului, sau pentru punerea in executare a contractului cu Utilizatorul.

5.6    Dreptul de opozitie

5.6.1    Utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii Datelor Personale ce sunt prelucrate in baza interesului legitim al Companiei, conform prevederilor din aceasta Politica. In acest sens, Utilizatorul poate transmite un e-mail Companiei la adresa datepersonale@undelucram.ro, mentionand motivul opunerii la prelucrarea Datelor Personale care il privesc (in totalitate sau partial).

5.6.2    Compania va raspunde Utilizatorului in termen de 30 de zile de la primirea solicitarii, indicand in ce masura considera ca interesul legitim al Companiei primeaza fata de motivul opunerii indicat de catre Utilizator.

5.6.3    In cazul in care Utilizatorul nu doreste sa primeasca mesaje de marketing si/sau promovare din partea Companiei (in masura in care Compania transmite astfel de mesaje Utilizatorului), poate sa-si exprime optiunea in orice moment, in mod absolut.

5.6.4    In cazul in care exercitarea dreptului de catre Utilizator este legitima, Compania va depune diligentele necesare pentru a inceta sa mai prelucreze Datele Personale ale respectivului Utilizator;

5.7    Utilizatorul are posibilitatea de a se adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter National in masura in care se considera neindreptatit de raspunsul primit din partea Companiei / lipsa unui raspuns la solicitarea sa de exercitare a unuia dintre drepturilor mentionate in aceasta Politica.

5.8    Corespondenta

5.8.1    In vederea exercitarii drepturilor prevazute mai sus, Utilizatorul poate contacta Compania la adresa datepersonale@undelucram.ro.

5.8.2    Compania va analiza fiecare solicitare in parte si va comunica cu Utilizatorul pentru a putea da curs solicitarilor acestuia intr-o maniera cat mai apropiata de asteptarile Utilizatorului.

5.8.3    Compania va raspunde solicitarilor Utilizatorilor in termen de 30 zile calendaristice de la data primirii cererii. In masura in care va fi necesara o prelungire a acestui termen, Compania va informa Utilizatorul solicitant despre aceasta nevoie, anterior expirarii termenului initial.

6.    Confidentialitatea Datelor cu Caracter Personal

6.1    Compania foloseste doar Datele Personale de care are nevoie si numai in scopurile descrise in aceasta Politica. In masura in care nu mai avem nevoie sa prelucram anumite Date Personale, vom renunta la prelucrarea lor si te vom informa despre aceste modificari privind prelucrarea Datelor Personale.

6.2    In prelucrarea Datelor Personale, Compania ofera acces numai angajatilor / colaboratorilor Companiei care au nevoie de acces la anumite Date Personale pentru a putea sa-si desfasoare activitatea in baza relatiei cu Compania.

6.3    In afara entitatilor mentionate in aceasta Politica, nu vom da acces la Datele Personale altor entitati terte fara a te informa in prealabil despre acest aspect.

7.    Securitatea prelucrarilor

7.1    Compania are obligatia de a administra in conditii de siguranta Datele Personale furnizate de catre Utilizatori prin intermediul Site-ului.

7.2    Datele Personale sunt protejate astfel:

7.2.1    din punct de vedere al posibilitatii de a vizualiza si accesa Datele Personale, acestea sunt stocate pe serverele furnizorului serviciilor de gazduire, fiind accesibile doar de catre o persoana din managementul senior al Companiei;

7.2.2    din punct de vedere al pastrarii Datelor Personale, pe langa stocarea pe serverele furnizorului serviciilor de gazduire, exista o copie a acestora, de asemenea stocata pe aceleasi servere, accesibila prin parola de catre o singura persoana din managementul senior al Companiei;

7.3    Securitatea contului unui Utilizator depinde si de mentinerea confidentialitatii datelor de conectare in platforma de catre Utilizator. In acest sens, Compania recomanda Utilizatorilor:

7.3.1    folosirea unei parole puternice si reinnoirea acesteia la intervale regulate de timp;

7.3.2    evitarea folosirii aceleiasi parole pentru aplicatii multiple;

7.3.3    implementarea unor sisteme automate de devirusare si de securitate a sistemelor informatice utilizate pentru accesarea Site-ului (de exemplu, software antivirus instalat pe dispozitivul de pe care se acceseaza Site-ul);

7.3.4    evitarea stocarii parolei pentru contul de Utilizator in documente neprotejate sau accesibile tertilor;

7.3.5    evitarea divulgarii detaliilor privind parola pentru contul de Utilizator catre alte persoane.

7.4    Compania nu va fi considerata responsabila pentru neglijenta sau inactiunea Utilizatorului care duc la compromiterea securitatii contului din cadrul Site-ului.

Locuri de munca
Locuri de munca Professional HR Tehnician instalatii securitate- CCTV
Professional HR
BUCURESTI
Locuri de munca DK Global Recruitment Client Adviser with Spanish CB9636
DK Global Recruitment
BUCURESTI
Locuri de munca Autonom Services SRL Agent rezervari - home office - tura de noapte
Autonom Services SRL
BUCURESTI
Locuri de munca FinProm Business Analyst
FinProm
Arad
Locuri de munca Segula Technologies Romania Responsabil SSM
Segula Technologies Romania
BUCURESTI
Calcuator salariu
Evaluari recente
Sef tura/Sef Magazin
Program flexibil, nu ai timp sa te plictisesti. Multi clienti faini. Salarul intra la timp sau mai ...
Curier
Adrenalina, provocari noi, interactiune cu multi oameni, CIUBUC
-Angajeaza in permanenta personal;-Salariile sunt ca pe piata;-Firma franceza.
Salarii adaugate recent
QA Engineer
5.300 lei
Sef tura/Sef Magazin
1.500 lei
Curier
1.350 lei
Feedback site