ADC Eastern Europe (ALTEN Delivery Center) ADC Eastern Europe (ALTEN Delivery Center)
ADC Eastern Europe (ALTEN Delivery Center)

ADC Eastern Europe (ALTEN Delivery Center)

3.22

165 evaluări

Adaugă evaluare

Echipa

Facem echipă bună

Pe primul loc, punem mereu echipa – colegii creativi și dedicați care fac ca lucrurile să se întâmple, să avanseze în direcția în care ne dorim. Prin urmare, este important ca echipa noastră să fie mulțumită și să își desfășoare activitatea într-un climat de lucru pozitiv – iar pentru a asigura acest lucru, organizăm constant diferite acțiuni.

Daca ți-ar plăcea să faci parte dintr-o echipă unită și dinamică, în cadrul căreia să îți construiești o cariera pe termen lung, aruncă o privire aici.

 

Activități interne

Organizăm concursuri cu premii pentru angajați, workshop-uri cu diferite tematici și evenimente interne precum aniversari ale companiei, petreceri de Crăciun, meet-up-uri la birou, ieșiri after work și premii semestriale pentru angajați.

 

Participare la evenimente sportive

Suntem mândri de colegii noștri ambițioși, activi și dornici de a face bine. Anul acesta am participat deja la trei semimaratonae (doua în România și unul în Polonia). Colegii au alergat pentru a susține cauze umanitare precum sănătatea și educația copiilor din Estul Europei.

 

Inițiative caritabile

Ne propunem să oferim cât mai mult înapoi comunității din care facem parte. Pentru asta, ne implicăm de fiecare dată când avem ocazia în proiecte de CSR alături de partenerii noștri de la Salvați Copiii, Fundația Bethany și Capace cu Suflet. Reciclăm în birouri, alergăm în weekend-uri la evenimente, donăm echipamente IT școlilor din medii rurale și pregătim cadouri de sărbători pentru copii dezavantajați.

 

Evenimente educationale

Colaborăm cu facultățile tehnice din Iași și București în vederea participării la diferite evenimente educaționale adresate studenților și suntem prezenți la târguri și conferințe precum Polifest sau Aerospace Meetings.

Dat fiind că lucrăm majoritar în regim remote sau hibrid, ne dorim ca prin intermediul acestor activități să le oferim colegilor șansa de a se întâlni și a socializa într-un cadru offline, relaxat și prietenos.

Beneficii companie

Galerie foto