Top Sănătate & Farma 2023 Top Sănătate & Farma 2023 Catena Catena
Catena

Catena

276 evaluări

Aducem soarele in cariera ta la Scoala de Vara Catena!

06.08.2025

🎓 Scoala de Vara Catena – locul unde pasiunea pentru invatare se intalneste cu spiritul de echipa.

Am dat startul uneia dintre cele mai dragi initiative interne care a devenit deja traditie, un program de dezvoltare care aduce impreuna colegi din farmacii din toata tara. Dincolo de informatii si traininguri specializate, Scoala de Vara creeaza un spatiu pentru incredere, colaborare si dorinta de a creste impreuna. 📚✨

💬 „Cel mai valoros lucru pe care il poti duce mai departe dintr-un astfel de program este increderea – in tine, in echipa, in misiunea ta.” – Andreea Ivan, Farmacist & Brand Manager

🌿 Credem ca o echipa puternica se construieste prin invatare continua si sprijin reciproc. Aici invatam sa ascultam, sa ne ajutam unii pe altii si sa construim impreuna solutii – pentru pacienti, dar si pentru comunitatea noastra profesionala.

🤝 Pentru noi, dezvoltarea nu este doar individuala – este un drum pe care il parcurgem impreuna. Este o vara plina de #InvatareCuSens si momente de impartasit. 🌟