Descoperă Catalogul TOP 100 CEI MAI BUNI ANGAJATORI pentru care să lucrezi în 2025!

Cei mai buni angajatori caută cei mai buni candidați.

Top Sănătate & Farma 2023 Top Sănătate & Farma 2023 Catena Catena
Catena

Catena

266 evaluări

Catena, un Superbrand in Romania!

28.05.2025

🏆 Suntem, din nou, un Superbrand în România!
Cu bucurie și recunoștință, anunțăm că brandul nostru a primit din nou certificarea Superbrands, atât la categoria Consumer pentru Catena, cât și Business pentru Fildas.

🔍 Evaluarea a fost realizată pe baza unei analize riguroase: votul consumatorilor, opinia consiliului de specialiști, cercetare de piață și baze de date relevante din industrie.

💚 Recunoașterea ne onorează și ne motivează. Pentru că reflectă nu doar angajamentul nostru constant pentru calitate în produse și servicii, ci și grija pentru oamenii care le fac posibile.

🌟 Din perspectiva de angajator, această distincție înseamnă oportunitatea pe care o oferim colegilor noștri de a lucra cu branduri recunoscute, într-un mediu stabil, profesionist și orientat spre excelență.

👏 Mulțumim tuturor celor care fac parte din această poveste – colegi, parteneri, pacienți și comunitate.

hashtag#catena hashtag#fildas hashtag#SuperbrandsRomania hashtag#EchipaDeTop hashtag#AngajatorResponsabil