Fitoterapia și nutraceuticele – viitorul sănătății integrative! 🌿
În perioada 8-10 mai 2025, am avut onoarea de a participa la Conferința Națională de Fitoterapie Practică și Nutraceutice, desfășurată la Iași – un eveniment de referință în domeniu, ajuns la cea de-a VII-a ediție. Cu peste 700 de participanți – medici, farmaciști și specialiști din întreaga țară – această conferință rămâne cea mai importantă platformă națională dedicată fitoterapiei și nutraceuticelor.
🎯 În cadrul evenimentului, am fost prezenți cu un stand de prezentare, unde am avut bucuria de a interacționa direct cu profesioniști din domeniu, de a împărtăși informații despre portofoliul nostru de produse naturale și de a susține schimbul de idei și bune practici în sănătatea integrativă.
Felicitări organizatorilor pentru realizarea unui eveniment de înaltă ținută științifică, creditat cu 30 EFC!
💚 Ne reafirmăm angajamentul de a sprijini cercetarea, educația și dialogul interdisciplinar pentru un sistem de sănătate mai eficient și mai aproape de nevoile reale ale pacienților.
hashtag#fitoterapie hashtag#nutraceutice hashtag#educatiefarmaceutica hashtag#conferinta hashtag#Catena hashtag#UMFIasi hashtag#parteneriat hashtag#farmacie hashtag#standexpozitional

Catena
Fitoterapia și nutraceuticele – viitorul sănătății integrative! 🌿