Descoperă Catalogul TOP 100 CEI MAI BUNI ANGAJATORI pentru care să lucrezi în 2025!

Cei mai buni angajatori caută cei mai buni candidați.

Top Sănătate & Farma 2023 Top Sănătate & Farma 2023 Catena Catena
Catena

Catena

266 evaluări

Targ de joburi - Facultatea de Farmacie din Timisoara

28.05.2025

I📍 Saptamana trecuta am fost prezenți cu entuziasm la Târgul de Joburi organizat de Facultatea de Farmacie din Timișoara!

🎙️ În prima parte a zilei, colega noastră, Mariana Mateiu – Farmacist Diriginte Catena Timișoara, le-a împărtășit studenților din parcursul ei profesional: experiențe reale, lecții învățate și gânduri despre cum arată cariera într-un domeniu în continuă transformare.

🤝 Mai târziu, i-am reîntâlnit la stand pe cei curioși să afle mai multe despre noi – și am povestit despre oportunitățile de dezvoltare profesională, stagiile disponibile și rolurile din zona Banatului.

🧑‍⚕️ Suntem recunoscători că am putut contribui la o mai bună înțelegere a profesiei de farmacist și a multiplelor direcții în care se poate dezvolta o carieră în domeniul farmaceutic.

💚 Mulțumim tuturor celor care au fost parte din această zi dedicată viitorului profesional!

hashtag#Catena hashtag#JoburiInFarma hashtag#Timisoara hashtag#CarieraInFarmacie hashtag#Farmacist