Intr-un interviu acordat Forbes Romania, Teodora Dobos a vorbit despre felul in care marketingul digital evolueaza si despre competentele care devin tot mai importante in acest context. Mesajul-cheie este clar: viitorul apartine celor care pot lua decizii rapide, sustinute de date si AI, fara sa piarda din vedere partea strategica si umana a businessului.
Henkel investeste tot mai mult in online si tehnologie, iar in 2025 bugetul de marketing digital a crescut cu peste 50% fata de 2023. In unele proiecte, investitia in digital a depasit deja alocarea pentru TV, ceea ce arata o schimbare clara in modul in care compania construieste comunicarea si relatia cu consumatorii. Totodata, sunt folosite instrumente bazate pe AI pentru a analiza sentimentul consumatorilor si pentru a identifica nevoi noi in piata.
Din perspectiva de employer branding, acest articol arata foarte bine un lucru important: la Henkel, transformarea digitala nu este doar un concept, ci o realitate concreta. Este un mediu in care tehnologia, experimentarea, curiozitatea si capacitatea de a invata rapid conteaza cu adevarat. Pentru oamenii care vor sa lucreze intr-un business modern, dinamic si conectat la viitor, acesta este un semnal puternic.
Pentru mai multe detalii, poti consulta interviul complet publicat in Forbes Romania.