Cum rezumi 15 ani alături de un om într-un singur mesaj? Aproape imposibil – dar cu Alina merită să încercăm.
Povestea ei în Menatwork începe în departamentul de secretariat și marketing, unde a adus organizare, idei proaspete și o energie molipsitoare. Nu s-a oprit aici. Cu ambiție și curaj, a făcut pasul către vânzări – un domeniu unde și-a găsit locul perfect.
Astăzi, Alina este unul dintre oamenii-cheie din echipa noastră de vânzări. Nu este doar cineva care închide contracte – este cineva care construiește relații, găsește soluții și inspiră încredere. Cu o doză sănătoasă de umor și o determinare de fier, reușește să deschidă orice ușă.
Dincolo de profesionalism, este un om practic, implicat și autentic. Sarcasmul ei bine dozat ascunde o implicare constantă și o dorință reală de a contribui la succesul echipei.
Alina, îți mulțumim că faci parte din povestea Menatwork! Ești perseverentă, autentică și ne inspiri în fiecare zi. La mulți ani în Menatwork – și abia așteptăm să vedem următoarele capitole din călătoria ta!
Alina, îți mulțumim că faci parte din echipă! Ești autentică, perseverentă și ne inspiri.