Descoperă Catalogul TOP 100 CEI MAI BUNI ANGAJATORI pentru care să lucrezi în 2026!

Cei mai buni angajatori caută cei mai buni candidați.

Menatwork Menatwork
Menatwork

Menatwork

4,42

47 evaluări

Construim mai mult decât proiecte: formăm oameni, susținem viitorul

16.04.2026

La Menatwork, arhitectura nu înseamnă doar viziune. Înseamnă alegeri corecte, responsabilitate și soluții integrate care generează siguranță și confort real în fiecare proiect.

Credem că performanța începe cu oamenii. De aceea, investim constant atât în dezvoltarea echipei noastre, cât și în formarea viitorilor specialiști din domeniu. Suntem alături de studenți încă din timpul facultății, prin inițiative, parteneriate și acces la know-how aplicat, pentru că știm că deciziile corecte se învață din timp.

Pentru colegii noștri, construim un mediu bazat pe colaborare, respect și evoluție profesională continuă. Susținem implicarea, inițiativa și schimbul de experiență, oferind cadrul necesar pentru creștere reală, nu doar promisiuni.

Pentru noi, parteneriatul nu începe la primul proiect. Începe atunci când alegi să faci lucrurile bine, constant, alături de oameni care împărtășesc aceleași valori.

Este o plăcere de fiecare dată să primim în vizită elevi și studenți cărora să le împărtășim din experiența și valorile Menatwork. Poți vizualiza cea mai recentă experiență alături de studenții Facultății de Arhitectură - https://www.youtube.com/shorts/FgfwxQ7KIsA