Descoperă Catalogul TOP 100 CEI MAI BUNI ANGAJATORI pentru care să lucrezi în 2026!

Cei mai buni angajatori caută cei mai buni candidați.

Menatwork Menatwork
Menatwork

Menatwork

4,42

47 evaluări

ConstrucFest 2026: întâlnirea dintre industrie, educație și viitorul profesioniștilor din construcții

22.04.2026

Participăm la @constructfest2026, găzduit la UTCB, un eveniment dedicat studenților din domeniul construcțiilor și instalațiilor, unde dialogul dintre industrie și mediul academic devine concret.

Pentru noi, astfel de contexte nu sunt doar despre prezentare de soluții, ci despre oameni. Despre cum susținem viitoarea generație de specialiști și despre cum rămânem conectați la ceea ce înseamnă proiecte, cerințe actuale și evoluția industriei.

Suntem acolo pentru discuții deschise despre soluții inovatoare în construcții, dar mai ales despre trasee profesionale, experiență practică și oportunități de dezvoltare.

În același timp, acest tip de interacțiune reflectă modul în care lucrăm intern: investim în educație continuă, expunere la proiecte relevante și sprijin pentru echipele noastre, astfel încât dezvoltarea profesională să fie constantă, nu ocazională.

ConstrucFest 2026 este pentru noi un spațiu de conectare între generații, idei și practică.

#ConstrucFest2026 #BuilWithMenatwork #UTCB #Constructii #Educatie #DezvoltareProfesionala