Menatwork Menatwork
Menatwork

Menatwork

43 evaluări

Menatwork în Topul celor mai admirați angajatori!

14.11.2025

Suntem bucuroși să anunțăm că #Menatwork se află și anul acesta în Top 50 SME Angajatori Undelucram.ro 2025, clasamentul celor mai admirați angajatori din România. Această recunoaștere confirmă încă o dată că valorile noastre, munca în echipă și eforturile continue fac o treabă excelentă împreună.

La Menatwork, construim mai mult decât proiecte – construim oameni, cariere și comunități puternice. Credem că misiunea noastră nu se limitează la vânzarea materialelor de construcții, ci include și îmbunătățirea confortului, a bunăstării și a calității vieții prin soluțiile pe care le oferim, dar și prin locurile de muncă oferite.

De peste 3 decenii, ne străduim să creăm un mediu de lucru unde obiectivele profesionale se îmbină armonios cu pasiuni personale și activități de voluntariat. Rezultatul? O echipă stabilă, dedicată și motivată: mai bine de jumătate dintre colegii noștri au peste 10 ani alături de noi, iar mulți dintre liderii actuali și-au construit carierele aici.

Ne bucurăm să vedem că modul în care creștem, colaborăm și construim zi de zi este apreciat de colegi și de comunitate.
Mulțumim tuturor celor care fac Menatwork un loc unde oamenii se simt bine și pot evolua!

Join. Grow. Build with Menatwork!

#TopAngajatori #BuildWithMenatwork #Undelucram #TeamWork #WorkCulture