La Profi, ne bucurăm nu doar de reușitele colegilor noștri, ci și de cele ale familiilor lor. Unul dintre proiectele care ilustrează cel mai bine valorile noastre — educația, ambiția și progresul — este programul „Burse pentru Copiii Excepționali”, o tradiție dragă începută în 2021 și care crește frumos în fiecare an.
Lansat în fiecare septembrie, odată cu începutul noului an școlar, programul îi premiază pe copiii angajaților Profi care obțin rezultate remarcabile la învățătură, în sport sau în domeniul artistic. Este modul nostru de a celebra efortul, talentul și perseverența, dar și de a încuraja noua generație să viseze mai mult și să își urmeze pasiunile cu încredere.
De-a lungul anilor, proiectul a crescut considerabil. Față de prima ediție, numărul participanților a crescut cu peste 20%, iar mai mult de 40% dintre copiii înscriși revin în fiecare an — o dovadă clară a impactului pozitiv al programului. Unii sunt deja „veterani” ai burselor, alții se înscriu pentru prima dată, fiecare cu propria poveste de ambiție și reușită. Pentru a susține această evoluție, am introdus anul acesta un sistem nou de punctaj și o platformă digitală îmbunătățită, care face procesul de înscriere și evaluare mai simplu și mai transparent pentru toți.
Prin programul „Burse pentru Copiii Excepționali”, aducem la viață una dintre valorile noastre de bază — grija față de oameni. Părinții ne-au spus că bursa le-a oferit copiilor o motivație în plus și un sentiment real de mândrie, iar ei, ca angajați Profi, se simt la rândul lor recunoscători și mândri. Acest proiect este o dovadă a forței comunității, a perseverenței și a valorilor care ne unesc, demonstrând că prin susținerea educației investim în viitor — al copiilor noștri și al Profi.