Campus2Work 2026: The Festival of Futures

Ești student sau la început de carieră? Fă primul pas spre viitorul tău!

Profi Rom Food SRL Profi Rom Food SRL
Profi Rom Food SRL

Profi Rom Food SRL

3,14

1339 evaluări

NOILE VALORI PROFI

08.02.2026

Ne adaptăm mereu la schimbare și transformăm fiecare provocare într-o oportunitate de creștere, alături de business.

Am ales să prezentăm NOILE VALORI PROFI într-un mod unic și original, exact așa cum credem că este personalitatea oamenilor de la Profi.

Ele nu sunt doar niște cuvinte, ci felul nostru distinct de a fi: modul în care lucrăm împreună, ne sprijinim unii pe alții și construim o echipă autentică.

***

Grija înseamnă să fim acolo unii pentru alții: colegi, clienți, parteneri, comunități.

Să ascultăm cu adevărat, să dăm o mână de ajutor, să arătăm că ne pasă. Asta ne face o comunitate, nu doar echipă.

Într-o lume plină de nuanțe de gri, noi alegem să fim... alb și negru. La figurat, desigur! Integritatea înseamnă să faci ce e corect chiar și atunci când nu te vede nimeni. E busola care ne arată drumul bun zi de zi. Suntem sinceri și transparenți, iar prin consecvență câștigăm încrederea celor din jur.

Hai să fim serioși...dar nu prea serioși! Umorul este ingredientul secret care ne ține cu picioarele pe pământ. Ne ajută să trecem peste momentele tensionate și ne amintește că suntem oameni.

Facem lucrurile cu responsabilitate și profesionalism, dar știm că uneori un zâmbet într-un moment tensionat, o glumă bună sau o pauză la cafea pot schimba energia unei zile. Umorul e în ADN-ul nostru și ne ajută să fim mai aproape unii de alții.

Curajul nu înseamnă doar să nu-ți fie frică. Înseamnă să ai puterea să spui ce gândești, chiar și când vocea îți tremură puțin.

Înseamnă să  încerci ceva nou și să deschizi drumuri spre schimbare, să creezi spațiu pentru conversații sincere, să asculți cu adevărat și să spui lucrurilor pe nume: mereu cu respect față de ceilalți, chiar și atunci când e greu.

Se spune că dacă vrei să ajungi repede, mergi singur. Dar dacă vrei să ajungi departe, mergi împreună cu echipa. Noi am ales să mergem departe. Munca în echipă e atunci când „hai să facem împreună” devine mai valoros și mai ușor decât „pot singur”. Bucuria este cu atât mai mare atunci când sărbătorim fiecare reușită în echipă.