Primul targ de joburi din aceasta primavara va avea loc in Bucuresti la Sala Palatului pe 30 si 31 martie 2012. Acest eveniment, denumit Angajatori de Top, este organizat de Hipo si se va desfasura dupa urmatorul program:

 

  • Vineri, pe 30 martie, in intervalul orar 10:00 – 18:00
  • Sambata, pe 31 martie, in intervalul orar 10:00 – 17:00

 

 

In cele doua zile ai posibilitatea sa vizitezi standurile companiilor, sa-ti depui CV-ul la firmele care reprezinta interes pentru tine, poti sustine chiar si mini-interviuri.

 

Multe din companiile prezente vor sustine si seminarii specifice in care vei avea posibilitatea sa vezi cum e sa lucrezi pentru ei, sa vezi oportunitatile de cariera oferite si posibilitatile de dezvoltare.

 

O inscriere online la aceste seminarii este necesara pentru ca numarul de locuri disponibile este limitat.

 

Pe langa numeroasele locuri de munca puse la bataie, multe firme vin si cu oferte de traineeship si internship. Dintre companiile care au si astfel de programe amintim: BCR, Billa, Bitdefender, Carpatcement, Ericsson, Intel, Ixia, JTI, Kraft Foods, Mega Image, Nestlé.

 

Al doilea targ de joburi din aceasta primavara va avea loc tot in Bucuresti la Romexpo, Pavilionul Central pe 11 si 12 mai 2012. Evenimentul se numeste eJobsExpo si este organizat de eJobs.

 

 

La acest targ de joburi vor participa peste 100 de companii si se preconizeaza un numar de peste 35.000 de vizitatori.

 

Strucura evenimentului este aceeasi ca si la precedentul: ai posibilitatea de a vizita standurile companiilor, iti depui CV-ul, intri in contact cu angajatorii si afli ce job-uri sunt disponibile si in ce domenii si departamente. Exista de asemenea posibilitatea de traineeship si internship.

 

Dintre companiile participante la acest targ de joburi, amintim: Accenture, CGS, Dell, HP, Honeywell, Lidl, Provident, Renault, Stefanini, UniCredit Tiriac.

 

Undelucram.ro va reveni si cu alte detalii despre cele doua evenimente pe masura ce vom avea noutati.

 

Puteti vedea detalii din interiorul companiilor si de asemenea puteti comenta despre mediul de lucru aici. Cele mai comantate firme: Genpact Romania, HP - Hewlett Packard, Adobe Systems Romania, Honeywell Garrett.

 

Articolul este realizat de echipa undelucram.ro (martie 2012).

 

Doresti sa afli informatii despre procesul de angajare, despre atmosfera si mediul de lucu? Cauta aici firma de care esti interesat si vezi ce opinii au altii.