Câteva sute de invitaţi, o atmosferă festivă şi zece premianţi sunt reperele ediţiei cu numărul 10 ale galei CEO Awards din 2019. În fiecare an, evenimentul recunoaşte performanţele acelor CEO care au câştigat respectul colaboratorilor, al partenerilor de afaceri, al angajaţilor şi – de ce nu? – al concurenţilor.

În cadrul ediţiei de anul acesta a evenimentului CEO Awards, am avut o aniversare dubla: 15 ani de Business MAGAZIN si 10 ani pentru catalogul 100 CEI MAI ADMIRATI CEO DIN ROMÂNIA.

Realizat pe baza voturilor primite de la peste 500 de reprezentanţi ai mediului local de afaceri, acesta nu este un simplu clasament, ci un barometru al exemplelor de lideri de pe scena businessului românesc.

Şi anul acesta, în cadrul galei CEO Awards, am aplaudat performanţele acelor CEO care şi-au câştigat respectul şi admiraţia în rândul colaboratorilor sau a partenerilor de afaceri şi s-au făcut recunoscuţi pentru implicarea lor în cadrul companiei, dar şi prin reuşitele aduse pentru aceasta.

Votarea s-a realizat exclusiv pe platforma Undelucram.ro.

Am acordat premii prin care să recunoaştem performanţele primilor 10 lideri din clasamentul 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA.

1. Daniel Dines, CEO şi cofondator al UiPath

2. Roxana Maftei, proprietar Farmacia Tei

3. Dragoş Pavăl, preşedinte şi cofondator Dedeman

4. Iulian Stanciu, fondator eMAG

5. Vladimir Sterescu, country manager, CGS România

6. Cristina Bâtlan, proprietar Musette

7. Laura Ţeposu, cofondator şi director de dezvoltare Libris.ro

8. Affan Yildirim, General Manager, Anchor Grup

9. Frank Wagner, CEO Lidl România

10. Florin Talpeş, CEO şi cofondator Bitdefender