Interviu cu Ibrahim Coskun, Software Engineer, Luxoft România

Distribuie

Ibrahim este Software Engineer și ne-a povestit pe scurt despre viața de angajat în cadrul Luxoft România - informații despre procesul de recrutare, cultura organizațională, oportunități de dezvoltare personală și care este acel je ne sais quoi pe care-l găsești doar în această companie.

 

Care a fost lucrul care te-a impresionat cel mai mult în procesul de recrutare?

Cel mai mult m-a impresionat faptul că interviul a fost dat cu oameni care chiar lucrau la acel proiect și care au fost foarte deschiși în a îmi răspunde la toate întrebările pe care le aveam legate de proiect sau viața de zi cu zi a lor. Ei au evaluat nu doar cunoștințele, ci și potențialul candidatului. Impresia pe care am avut-o în timpul procesului de recrutare a fost că nu se caută excelență, ci persoane în care să cultive excelența.

 

Ce te-a ajutat să te adaptezi la cultura organizațională?

Colegii, în primul rând - și cred că este și cel mai important aspect. Nu am găsit o structură rigidă, ci oameni ca și mine care să mă ghideze atât prin cultura Luxoft, cât care mă îndrumă și  profesional.

Am văzut pe propria-mi piele că Relationship, Commitment și Fun (unele din principiile Luxoft) nu sunt doar vorbe, ci chiar se aplică.

 

Care e lucrul pe care-l apreciezi cel mai mult în compania în care activezi?

Faptul că toată lumea este deschisă la a te ajuta să te dezvolți. Eu eram student când m-am angajat, iar flexibilitatea de care a dat dovadă compania pentru a-mi putea urma și studiile în paralel cu munca este lucrul pe care îl apreciez cel mai mult. Ceea ce mai apreciez este faptul că oportunitățile de dezvoltare profesională sunt unele pe care nu le ai oriunde, iar creativitatea nu îți este restrânsă.

 

Cum contribuie compania la dezvoltarea ta profesională?

Trainingurile sunt un exemplu bun. Urmez chiar sesiunea aceasta Leadearship Academy pentru că au văzut în mine un potențial lider. Sunt și alte training-uri la care am participat pentru a acumula sau completa cunoștințe. De asemenea, oportunitățile din proiect m-au făcut să mă dezvolt în diferite arii, lucrând la topicuri de embedded (hardware) până la interfețele cu utilizatorul (interfețe web).

 

Ce diferențiază compania în care activezi de orice alt angajatori din piață?

Mediul de lucru. Colegii, mai ales. Pentru că, până la urmă, stai cel puțin 8 ore la birou, așadar majoritatea timpului ți-l petreci la muncă.

Eu consider că imaginea unei companii este reprezentată atât de proiectele pe care le face, dar și prin oamenii care lucrează la acele proiecte. Paleta largă de proiecte cutting edge și specialiștii cu care lucrezi fac ca Luxoft să se diferențieze de mulți alți angajatori. Aici te simți inclus în toate etapele și în tot ce se întamplă în companie.

 

 

Cum ar fi ca următorul interviu să fie chiar cu tine, din postura de team member în echipa Luxoft România? Găsește oportunitățile de job potrivite ție și aplică!

Cum este experiența ta cu angajatorul?

Adaugă evaluare

Creează-ți un CV

Impresionează din prima cu un CV într-un format atractiv

Creează CV