Agent facturare

Agent facturare
1 day
Medium
Negative experience Experience negative
I declined the offer Offer refused
Received answer Feedback received

How did the interview go?

M-au chemat inițial pentru postul de content writer, când am ajuns acolo și am discutat direct cu patronul, mi-a zis că nu mai e de actualitate dar ar avea un post de agent facturare și am decis împreună cu el că ar fi ok sa mă duc o zi sa vad cum este. Zis și făcut, a doua zi am stat de dimineață până seara sa vad cum este, per ansamblu nu munca in sine m-a făcut refuz oferta și nici salariul care era okish ci atmosfera de la birou, sistemul de salarizare la negru (minimul pe economie în contract, diferența în plic ca prin 2001) și anumite comportamente ale colegilor pe care le-am sesizat cat am stat. In primul rand era un birou extrem de înghesuit și aglomerat cu o gălăgie infernală, la masa de dimineață deoarece se servea mâncare gătită un coleg a pus sticla de țuică pe masă și a început să bea (agent de vânzări) de față cu patronul, nici pe șantier nu vezi așa ceva, salariul era la negru, doar minimul pe economie apărea în contract. Per total nu mi-a plăcut ce am văzut acolo. De menționat că treaba asta se întâmpla acum câțiva ani când am fost eu la interviu, nu știu dacă s-au schimbat sau nu lucrurile în bine ulterior dar judecând după alte recenzii mult mai recente as zice că nu.

Interview questions and tests

M-a întrebat despre fostele joburi și clasica "unde te vezi peste 5 ani".
Experience negative Negative experience
Offer refused I declined the offer
Feedback received Received answer