Back office lb germana
E.ON Dialog

How did the interview go?
Pai daca exista test de limba, sa existe și răspuns/ feedback/ punctaj la el (așa pentru propria lămurire)
Nu recomand din cauza experienței cu recruiterul direct! Este totuși imaginea companiei și pentru un posibil angajat; este primul contact, prima impresie. Prea informali, prea "băgăreți" legat de viața posibilului angajat. Nu exista răspuns oficial printr-un email oficial și când s-ar cerut s-au pretins că aș fi fost respinsa de ei, nu invers de fapt.
Sfaturi pentru conducere
Mai multă atenție pe cine angajați pe recrutare, respectiv HR - joaca totuși un rol important. Iar dacă nu au abilitățile potrivite, poate le oferiți și lor un training de comunicare in primul rand (cum se cere angajaților de altfel). Poate îi mai însoțiți la interviuri sa vedeți puțin cum decurg. Dacă un om cu experiență nu este tratat cum trebuie de către voi; nu luați atât de ușor în considerare nici experiență în ani a cuiva de pe recrutare/HR când angajați în cadrul companiei voastre - asta nu trebuie sa insemne că sunt potriviți pe acel post. Și nu mai rezolvați totul așa intern și păstrați acolo că feedback-ul poate merge f ușor și afara de la cineva "din afara" și nerecomandarea acestei companii
Interview questions and tests
Ați spus că aveți un copil; fetița sau băiat? Merge la grădiniță? Cum a fost acomodarea? Ați mai trecut de boli? A fost mult bolnava de când ați înscris o? De când ați inscris o? Va dați seama că dacă trebuie să stați la job full time, cine o ia de la grădiniță? Până la ce ora poate sta la grădiniță? Este la privat sau la stat? Unde, la care grădiniță? Dacă e bolnava, aveți cu cine sa o lăsați, cu cine stă atunci? Ah, poate soțul chiar așa? Unde lucrează soțul? Și ea ce zice, își mai dorește un frățior, o surioara? Răspunsul meu. Și totuși: dar fetița ce și ar dori, nu spune? Toate astea doar verbal față n față la compania respectiva. Nimic scris, "nicio dovadă". Persoana in cauza, angajata hr.

Log in to view all information

Asistent back office
Schindler Romania