Consiler PF si IMM
Medium
Negative experience
No offers received
No answer
How did the interview go?
Am susținut prima dată un interviu telefonic cu cineva de la București de aproximativ 30 min. În urma acestuia mi-au trimis pe adresa de mail un test la care am avut nevoie de mai mult de 2 ore pentru a-l finaliza. Întrebări idioate, de logica, dar nu numai. Au fost probleme care necesitau calcule, întrebări pe baza a mai multor texte.. etc.
A urmat să mă întâlnesc cu directorul dintr-o sucursală din Constanța, doamnă care mi-a dat impresia că aștepta pe altcineva pentru că și eu am simțit că am nimerit la un alt interviu față de postul pentru care aplicasem. A fost în total contradictoriu față de ce discutasem la interviul telefonic. La telefon am discutat despre PJ, pe când la interviul fizic am discutat numai despre PF.
Mi-a spus ca, contractul va fi pe o perioada determinata, dar ca a înțeles ca eu n-as avea nicio problema cu asta. Lucru pe care nu l-am auzit și nu l-am spus niciodată.
Legat de partea salariala.. la fel. In contradictoriu total față de ce discutasem la telefon.
Interview questions and tests
Înarmați-vă cu timp si răbdare pentru testul online