Tavex Gold SRL
Medium
Neutral experience
No offers received
Received answer
How did the interview go?
Inițial am aplicat pe site-ul lor unde am trecut printr-un test de logica matematica, apoi după ce am trecut testul am avut un interviu online cu fata de la hr unde am discutat despre experiența mea profesională.
După ce am avut cel online, m-au programat peste o săptămână pentru interviul la sediu,care și acela a decurs bine și a constatat într-un alt test de logica matematica și întrebări despre experiența profesională și ce vreau sa fac mai departe.( Sincer mi s-a părut irelevant acel test de logică dar cică au vrut să vadă dacă cer ajutor atunci când nu sunt sigură în privința unui rezultat)
După ce am trecut de interviul de la sediu,m-au chemat din nou dar pentru ultima etapă la care am stat cred că vreo 3 ore ,unde m-au pus direct pe scaun și a trebuit să interacționeze direct cu clienții. Sincer mi s-a părut cea mai mare prostie,in condițiile in care nu eram angajată ,nu am făcut vreun training sau ceva și nici nu cunoșteam anumite bancnote străine deci nu știam ce să fac acolo chiar daca tipa de la hr era lângă mine ( partea asta mi s-a părut neprofesionala mai ales din perspectiva clientului). Din acest motiv am fost și respinsă,din cauză că nu m-am descurcat eu bine și citez" ești cam temătoare și dacă apar alte lucruri pe viitor e posibil sa nu le faci față"
Interview questions and tests
Teste de logică matematică și întrebări despre experiența profesională
Log in to view all information
Tavex Gold SRL
2 days
Medium
Neutral experience
No offers received
No answer
To view all information please login to your account