Content copywriter

Medium
Negative experience Experience negative
No offers received No offer
Received answer Feedback received

How did the interview go?

Am participat la procesul de recrutare care a durat fix o luna de zile si a inclus doua teste si 2 interviuri. Comunicarea a fost foarte lenta si lipsita de claritate, iar la final feedbackul nu a fost unul concret. Mi-ar fi placut mai multa transparenta si respect fata de timpul investit de candidati.

Interview questions and tests

Prima discutie a fost cu HR care a fost chiar foarte draguta si amabila, apoi am avut un test practic pt social media, am trecut mai departe si am avut o discutie cu managera de la marketing, care m-a pus sa mai dau si al doilea test (cica optional) unde a trebuit sa redactez un articol. Dansa a zis ca ea oricum isi face parerea despre candidat de la interviu nu din articolul per se. Ok... Din punctul meu de vedere a fost un pic lipsa de professionalism, asta dupa ce dansa a luat un pic la misto content writerii.
In acelasi timp eu am pus intrebari pertinente despre cum arata o zi de munca, ce trebuie sa faci pe post, daca va fi induction/ training iar dansa raspundea aproape mereu pe langa subiect.
Experience negative Negative experience
No offer No offers received