Discover the TOP 100 BEST EMPLOYERS to work for in 2025!

The best employers are looking for the best candidates.

Customer relations operator

Medium
Negative experience Experience negative
No offers received No offer
No answer No feedback received

How did the interview go?

Experiența mea cu această companie a fost dezamăgitoare. Am ajuns la companie și m-au rugat să aștept în frig afară până ce îmi vine rândul pentru interviu dar mi-a deschis cineva care se ocupă de ceva canalizare din incinta.
Mi s-a dat o fișă cu exagerat de multe întrebări extrem de personale fără rost, ca ulterior să mi se mai dea încă 5 pagini cu întrebări de “personalitate” care după cum mi s-a spus “m-ar putea ajuta pe mine sa aflu ce personalitate am” mbineee.
Am spus ca nu sunt de-acord sa dezvălui informații personale despre mine fără a mi se prezenta despre ce este vorba mai exact ptr aceasta poziție, mi s-a spus ca este confidențial.
Am întrebat cum au ei pretenția de a spune tot despre mine pe când ei nu îmi spun nimic și am fost întrebată “păi în cazul acesta ce doriți să faceți?”, m-am ridicat și zis ca vreau să plec, au fost surprinși de reacția mea și asta a fost.
Am întrebat cum se gândesc să funcționeze astfel având în vedere ca dacă aș fi stat 1h jum la interviu, ca ulterior poate sa îmi fi spus pachetul salarial și să nu îmi fi convenit, astfel eu să îmi fi pierdut 3h din zi cu drum și povești? Mi s-a spus “noi vă înțelegem, dar așa funcționăm”. Eiii nah, la revedere din partea mea.
Deci nu recomand, timp irosit fără rost.

Interview questions and tests

Dacă am datorii la ANAF?
Dacă am avut vreodată incidente în trafic și dacă da să le explic?
Dacă am copii?
Experience negative Negative experience