DA Languages

How did the interview go?
Primul interviu (HR): Am fost întrebat aspecte generale, însă am remarcat două puncte care ar putea fi îmbunătățite:
Lipsa unei persoane specializate în resurse umane la discuție, ceea ce a afectat claritatea și structura interviului.
O întrebare despre gestionarea conflictelor în birou, care nu era relevantă pentru poziția pentru care am aplicat. A fost prima oară când mi s-a adresat o întrebare de acest tip într-un context similar.
Al doilea interviu (tehnic): Am avut de pregătit o prezentare pe teme tehnice (scenarii de testare și bug reports). După susținerea acesteia, am primit feedback pozitiv direct din partea intervievatorilor, care au menționat că prezentarea a fost bine realizată și că m-am descurcat bine.
Cu toate acestea, după ce am primit un e-mail de respingere, nu mi s-a oferit niciun feedback suplimentar, deși ar fi fost util pentru dezvoltarea mea profesională.
Consider că procesul de recrutare ar putea fi îmbunătățit prin:
-Implicarea unor persoane specializate pe fiecare etapă a interviului.
-Furnizarea unui feedback constructiv după interviuri, indiferent de decizie, mai ales când există aprecieri pozitive pe parcurs.
Interview questions and tests
Primul interviu (HR): Acesta a fost realizat cu două persoane din zona de testare, fără implicarea unui angajat din departamentul de resurse umane. Absența unui specialist HR a fost notabilă, mai ales pentru o etapă ce ar trebui să fie centrată pe evaluarea generală a candidatului și compatibilitatea cu cultura organizațională.
Al doilea interviu (tehnic): A fost susținut tot cu aceleași două persoane din etapa anterioară. Am pregătit o prezentare detaliată, incluzând mai multe scenarii de testare și bug report-uri, iar pe lângă aceasta, mi s-au adresat și întrebări adiționale legate de zona de testare.

Log in to view all information

BCR

To view all information please login to your account