Manual QA Engineer / Product Manager
2Performant

How did the interview go?
Am aplicat pentru pozitie de QA Manual, am avut prima discutie cu HR care din punctul meu de vedere a fost super ok, iar dupa am avut testul tehnic care a constat in a testa eu in timpul meu liber platfroma lor.
Telul acestui test era sa gasesc cat mai multe buguri si chestii de imbunatatit.
Dupa ce am dat testul tehnic pentru pozitia de QA, am fost contactat de catre 2Performant sa imi spuna ca as fi mult peste asteptarile lor pentru pozitia de QA, si mi-au propus sa dau un test si pentru pozitia de Product Manager.
Testul a constat in a face research despre compania lor, competitori pe piata, pretul serviciilor lor, etc.
Am trecut si de acest test, dupa spusele lor chiar facusem bine, si intr-un final am avut interviu cu CTO si un Product Manager deja existent in companie. Desi Product Managerul parea super ok si interesat de mine, CTO'ul mi-a lasat impresia ca isi cam pierde timpul cu mine.
La cat de bine au decurs interviurile si testele si comunicarea cu HR'ul, ma cam asteptam sa fiu contactat macar pentru un raspuns negativ, dar nu a fost sa fie.
Interview questions and tests
- despre mine
- despre experienta mea
- ce imi doresc eu de la o companie
- ce isi doresc ei de la un QA
QA (pot spune doar despre test, pentru ca nu am mai avut sansa sa continui discutia si cu echipa de QA):
- am primit un link pe email catre platforma lor
- de gasit cat mai multe buguri si de a le documenta intr-un word document (summary, description, attachments)
- de gasit chestii de imbunatatit experienta userilor
Product Manager:
Test:
- facut research despre companie, concurenta, preturile serviciilor lor, ce ar putea imbunatati, etc.
Interviu:
- intrebari situationale