SIBS Romania
1 day
Very easy
Negative experience
Received answer
How did the interview go?
Interviul a avut loc la sediul lor din Grozăvești, într-o clădire de birouri mică și veche, unde atmosfera mi s-a parut destul de tensionată și aglomerată.
Deși la discuție au participat managerul de proiect, team leader-ul echipei și cineva din HR, întâlnirea a fost dezorganizată, fără o structură clară a întrebărilor.
S-a pus accentul pe o conversație liberă, însă întrebările nu păreau orientate spre evaluarea experienței de munca, ci mai degraba voiau sa vadă dacă te supui cerințelor lor și mediului de acolo.
Interview questions and tests
Nu au fost aplicate teste, dar te intreaba de limba engleză, având în vedere că activitatea presupune lucru în schimburi și interacțiune si cu clienți internaționali.
Log in to view all information
Mellon Romania
30 days