How did the interview go?
Primul interviu HR pe 15 iulie 2025, al doilea interviu- test limba franceza 16 iulie 2025, al treilea interviu echipa recrutare specializata 21 iulie 2025 (cu o mica discutie in limba engleza). la finalul interviului, pentru ca plecam in concediu iar ei se grabeau m-au intrebat daca as fi de acord sa am intalnirea cu Managerul din Franta in perioada mea de concediu, am fost de acord. Saptamana urmatoare m-au contactat ca sa-mi spuna ca Managerul francez este inca in concediu si probabil mai dureaza, peste inca o saptamana mi-au spus ca vor pune pe "hold" procesul de recrutare pentru ca este perioada de concedii in Franta si nu se poate programa interviul, mi-au dat termen finalul lunii august. Pe 25/08/2025 am primit mail trimis automat prin care transmiteau faptul ca procesul de recrutare s-a inchis. Nu a mai revenit nimeni cu vreo explicatie. Din pacate, acest fapt spune multe despre modul de organizare si respectul pe care il ofera aceasta companie oamenilor. Eu voi evita sa mai aplic pe viitor