Discover the TOP 100 BEST EMPLOYERS to work for in 2025!

The best employers are looking for the best candidates.

7 days
Medium
Positive experience Experience positive
I accepted the offer Offer accepted
Received answer Feedback received

How did the interview go?

1. Testul tehnic - a fost un test online (nesupravegheat), niste intrebari grila (13-14) si 2 probleme, una de OOP si una de algoritmica. Ca dificultate a fost relativ ok, dar grija la timp. Am avut 2 ore la dispozitie
2. Interviul pe Teams - a constat intr-o combinatie de interviu HR + tehnic, cu o persoana de la HR si una de la tehnic. Interviul de HR a durat in jur de 10-15 minute- au fost intrebari clasice, de tipul "spune mi ceva despre tine", "ce skill-uri ti ai dori sa imbunatatesti prin programul nostru", "ai fi dispus sa lucrezi la noi full time dupa programul dev school" etc.
Partea tehnica a interviului- intrebari din oop, concepte de baza, modificatori de acces. O problema de baze de date ce parea usurica (relatii intre niste tabele), dar nu e problema daca nu stii baze de date, se va sari peste intrebare daca spui ca nu stii. Niste probleme scurte de Java in care esti intrebat ce se afiseaza in urma rularii. O mica problema (live coding cu share screen) in care trebuia sa verifici daca un nr este prim, dupa care vei fi intrebat daca se poate optimiza acest algoritm. La final am avut o intrebare de logica.

Interview questions and tests

Problema 1 a fost una clasica de oop, trebuie sa stii conceptele oop ca sa rezolvi, destul de ok ca dificultate. Problema 2, cea de algoritmica, a fost ceva cu un subsir de lungime maxima care sa indeplineasca o anumita conditie (nu tin minte exact care).
Intrebarile grila contin intrebari precum "care sunt tipurile de date standard in Java", "ce se afiseaza in urma rularii urmatorului program" etc.
Experience positive Positive experience
Offer accepted I accepted the offer
Feedback received Received answer
Locked Search Contributions

Log in to view all information

1 day
Difficult
Neutral experience Experience neutral
I declined the offer Offer refused
Received answer Feedback received
Locked

To view all information please login to your account

Experience neutral Neutral experience
Offer refused I declined the offer
Feedback received Received answer

1 day