Adswizz

How did the interview go?
Experiența a fost negativă din mai multe motive:
- lipsa de feedback după procese care au durat 5h cred în total și la capătul cărora s-a reiterat faptul ca voi primi răspuns;
- foarte netransparenti și neprofesioniști, nu au vrut sa dezvăluie intervalul salarial de la bun început, am zis totuși o suma ca să înțeleagă ca acela e pragul minim, au acceptat să intrăm în procesul de recrutare, la ultima discuție am adăugat 10% la suma inițială în urma tuturor evaluărilor făcute, la care managerul întreba dacă suma e brută, asta spune totul, nu mai e nimic de adăugat la acest capitol;
- fetele de la HR fie sunt foarte slabe de înger, fie tăinuiesc dinadins informațiile către managerul angajator din dorința de a procura candidați, chiar dacă acești candidați cer sume care nu sunt în buget;
- o totală pierdere de timp și un afront la adresa timpului oamenilor, pe care îl fac pierdut cu o serie interminabilă de interviuri fără rost, cu bugete sub pretențiile candidaților care specifică totuși salariul dorit încă de la bun început;
- evitați cu orice preț această companie, mai ales din postura seniori/lead, este o totală pierdere de vreme, sunt foarte neprofesioniști și neserioși, o companie de duzină pusă pe speculă.
Interview questions and tests
2 probleme în cea de-a doua etapă tehnică, Linux și arhitectura AWS.

Log in to view all information

Oracle Romania

To view all information please login to your account