Discover the TOP 100 BEST EMPLOYERS to work for in 2025!

The best employers are looking for the best candidates.

Product Graphic Analyst

Medium
Neutral experience Experience neutral
No offers received No offer
No answer No feedback received

How did the interview go?

Experienta mea cu procesul de recrutare
- aplic on-line pentru un post
- sunt sunat pentru un interviu - interviul a fost foarte placut, foarte profesionist, cu o persoana de la HR si un lider de echipa/departament - intrebari foarte variate dar cu o succesiune fireasca, plus un test de personalitate de completat on-line .
- peste 4 zile sunt contactat pentru un alt interviu, de data asta si cu seful de echipa. Interviul a decurs natural, intrebari despre probleme intampinate in varii situatii sociale/de proiecte, cat si despre skillsetul meu si modul de lucru intr-o echipa. La finalul interviului ii rog sa imi ofere un feedback (fie el pozitiv,negativ). "Desigur, te sunam noi in decurs de o saptamana".
- peste alte 19 zile (lucratoare) am fost sunat cu scuzele de rigoare, cu garantia ca voi fi sunat in maxim 4 zile pentru un raspuns final.
- peste alte 9 zile - niciun apel. definitia termenului "ghosting".
Inteleg ca sunt pe banca de rezerve, dar un raspuns mai prompt ar fi fost de dorit.

Interview questions and tests

Test online (watson-glaser). Intrebari variate - de la motivatia mea de a lucra in companie, la situatii ipotetice ce pot aparea in cadrul unui proiect sau in contextul lucrului in echipa.
Experience neutral Neutral experience
No offer No offers received