How did the interview go?
Interviul a decurs extrem de prost. Nu este ca un interviu normal, il dai cu persoana care detine compania dar nu o intereseaza parerea ta. Tine extrem de mult, deci daca n ai timp de pierdut in birou cu ea min 1 ora si jumatate si eventual sa mai si astepti cel putin o jumatate de ora la usa ei ca se intinde la vorba, atunci nu ai de ce sa mergi. In aproape 2 ore de interviu vorbeste despre ea si de cat de tare este ca a reusit sa deschida firma si incearca sa iti scoata din cap dorintele si visele pe care le ai, in timpul cat am stat acolo mai aveam putin si aflam si unde locuieste. Pretinde ca sunt o mare familie si isi pune angajatele sa mearga dupa copil sa l ia de la scoala, plus ca am fost martora la cum se tipa prin birouri, iar angajatele mai aveau putin si se bagau in pamant ca sa nu se mai tipe la ele. Chiar daca ai cateva cunostinte despre ce fac ei acolo te fac prost, dar mai pe ocolite. Chiar nu imi pare rau ca nu am ajuns sa lucrez acolo, am plecat cu un gust amar din biroul ala