Senior C++ Software Engineer
Societe Generale Global Solution Centre

How did the interview go?
Din perspectiva unui candidat cu experiență variată în arhitectură de sisteme, aplicații complexe și lucrul în echipe mari, interviul nu a valorificat aspecte precum judecata tehnică, adaptabilitatea, capacitatea de învățare și abordarea unor concepte avansate în contexte reale. Ba din contra, a depuncatat orice iesire din grila interviului si folosirea intuitiei sau a gandirii logice.
Accentul a fost pus mai degrabă pe capacitatea de memorare și execuție punctuală, în afara contextului în care aceste skilluri sunt aplicate în practică.
Consider că o combinație între evaluarea hands-on și o discuție liberă despre arhitectură și decizii reale de proiectare ar putea reflecta mai bine nivelul senior.
Interview questions and tests
2. O problema de string reverse, nu am inteles daca scopul era sa verifice cunostintele de std sau capacitatea de a scrie un for loop.
3. O problem in care se da vector de întregi și se cere eliminarea tuturor valorilor impare, fără a folosi un vector temporar. Scopul este de a testa capacitatea de a scrie un algoritm de filtrare in-place, similar cu std::remove_if.

Log in to view all information

Senior C++ Software Engineer
Adobe Romania

To view all information please login to your account