How did the interview go?
Am aplicat pe platforma LinkedIn la o pozitie disponibila care se potrivea experientei mele precedente. Am avut un interviu de cunoastere si calibrare cu cei de la Epam, urmat de un interviu tehnic pe care l-am trecut, fiind asigurat ca urmeaza o discutie cu managementul iar apoi oferta. Dupa o saptamana in care nu am primit nici un fel de informatie, am trimis un e-mail solicitand update-uri in legatura cu situatia mea. Am fost asigurat ca profilul meu a ajuns la manager si voi primi vesti in curand. Dupa ce a trecut si a doua saptamana, tot eu am revenit catre ei solicitand informatii, moment in care mi s-a comunicat ca managerul care trebuia sa ia decizia a plecat in concediu. Am mai asteptat doua saptamani si am revenit iar catre ei, moment in care mi s-a spus ca pozitia a fost suspendata pana la sfarsitul verii (!?). Tot procesul s-a dovedit o pierdere de timp pentru mine, mai ales tinand cont ca am renuntat la a merge inainte cu o alta companie in perioada respectiva, considerand pozitia celor de la Epam mai potrivita mie.