Top 100 Cei Mai Buni Angajatori e votat de angajați ca tine.

Contribuie și tu cu o evaluare până pe 15 octombrie!

Specialist in Dezvoltare Emotionala

Teach for Romania

Specialist in Dezvoltare Emotionala
1 day
Medium
Negative experience Experience negative
No offers received No offer
No answer No feedback received

How did the interview go?

Interviul ar fi constat în 3 întâlniri și un test. Am programat și susținut prima întâlnire la care m-am întâlnit online cu persoana de la HR. Senzația a fost că nu căutau să angajeze deoarece la aproape fiecare întrebare apărea sintagma „poate nu ne potrivim aici și ne oprim”. În fine, în final m-a rugat ca dacă mă răzgândesc sau găsesc altceva, să anunț. Am fost de acord și am rugat-o același lucru. Interviul a fost încheiat prin a îmi spune că peste o săptămână voi fi contactat pentru a completa testul și a programa a doua întâlnire.

Peste 2 săptămâni de la susținere, în absența unui răspuns, am revenit către dumneaei pentru a întreba cum continuăm mai departe. Am presupus că sunt de bună-credință și probabil mi-a scăpat mie mesajul primit de la ei. Nu am primit răspuns nici de această dată. Foarte neprofesionistă atitudinea, îmi pare rău că mi-am pierdut timpul cu ei.

Interview questions and tests

Mai mult mi-a povestit despre ei, iar puținele întrebări erau despre ce îmi doresc să fac, cum consider că mă aliniez cu ei și cu programul, salariul dorit, etc. Răspunsurile pe care le primeam erau puțin ciudate, nu știu dacă făcea parte din procesul lor de selecție sau așa a fost atitudinea doamnei intervievatoare.
Experience negative Negative experience
No offer No offers received