În calitate de lider mondial în producția de materiale de construcții sustenabile și inovative, grupul Holcim reinventează felul în care se construiește. Alături de o echipa globală, cu peste 70.000 de angajați, răspândiți în peste 70 de țări și 4 segmente de business, ne-am asumat sa construim o lume mai verde, mai inteligentă și mai sănătoasă.
Pe măsură ce continuăm să căutăm moduri mai sustenabile de a construi, avem nevoie de oameni talentați care să ni se alăture. Oameni care sunt pasionați de sustenabilitate, motivați de curiozitate și dornici să crească, să învețe, să se dezvolte și să exceleze într-un mediu performant.
Te pasionează datele și vrei să transformi informația în decizii de business?
La Holcim România căutăm un Commercial Reporting & BI Specialist care să se alăture echipei noastre de Suport Comercial.
Vei avea șansa să:
- Construiești dashboard-uri și rapoarte relevante pentru Vânzări, Financiar și HR optimizezi fluxuri de date și procese ETL;
- Colaborezi direct cu echipele de business, dar și cu experții BI din cadrul Holcim Group;
- Aduci valoare adăugată prin analiza datelor și prin insight-uri care susțin decizii strategice.
Căutăm la tine:
- Experiență cu SQL, ETL și baze de date relaționale;
- Cunoștințe solide în QlikView / QlikSense și Looker inclusiv versiuni optimizate pentru utilizare pe mobil și tabletă;
- Minim 3 ani într-un rol de BI / Data Analyst;
- Abilități de comunicare și gândire analitică;
- Studii superioare - preferabil în Cibernetică / Informatică / Statistică / Matematică / Automatică și Calculatoare;
- Dorința de a lucra într-un mediu internațional și de a aduce soluții concrete pentru business.
Îți oferim:
- Pachet salarial competitiv și beneficii atractive;
- Program de lucru flexibil și hibrid;
- Acces la programe de dezvoltare și certificări;
- Expunere la proiecte internaționale și tehnologii moderne;
- O echipă deschisă și orientată spre inovație.
Dacă îți dorești să faci parte dintr-o companie globală care construiește viitorul într-un mod sustenabil, așteptăm cu interes aplicația ta!
În calitate de Business Reporting & BI Specialist, vei dezvolta, administra și optimiza soluțiile de raportare și analiză de date, asigurând furnizarea de informații corecte, complete și la timp pentru procesele decizionale. De asemenea, aisguri integrarea locală a soluțiilor BI și oferi suport utilizatorilor finali pentru adoptarea și utilizarea eficientă a instrumentelor BI.