Adecco Permanent Placement este în căutarea unui HR Specialist pentru unul dintre clienții săi, o companie din industria gestionării apelor pluviale, având sediul în Dragomiresti Deal, Ilfov (on-site).
- Abilități de comunicare și relaționare, atenție la detalii și confidențialitate.
- - Cunoștințe solide în legislația muncii, Revisal/REGES și MS Office.
- Cunoașterea limbii engleze (scris și vorbit).
- Minimum 2 ani experiență într-o poziție similară.
- Atestat Inspector Resurse Umane - avantaj.
- Administrare de personal - gestionarea documentelor și transmiterea în Revisal (REGES Online); relația cu ITM/AJOFM/IGI.
- Onboarding & offboarding - pregătirea documentelor, integrarea colegilor noi și actualizarea datelor în sistemul Colorful HR.
- Pontaje - colectarea și verificarea datelor pentru salarizare (proces realizat de furnizor extern).
- Conformitate & politici - aplicarea Codului Muncii, respectarea procedurilor interne și colaborarea cu furnizorii SSM/PSI.
- Recrutare - redactarea și promovarea anunțurilor (LinkedIn/eJobs/BestJobs), interviuri și ofertare.
- Dezvoltare & engagement - coordonarea evaluărilor, evidența trainingurilor, inițiative de engagement și employer branding.
- Raportare - urmărirea indicatorilor HR și propuneri de îmbunătățire a proceselor