Top Employers Conference Undelucram.ro

Discover how the job market is changing and what the reality looks like behind employers’ brands.

HR Specialist - Adecco Romania
Apply externally

HR Specialist

Published 27.01.2026 | Expires 13.03.2026

Job description

Adecco Permanent Placement este în căutarea unui HR Specialist pentru unul dintre clienții săi, o companie din industria gestionării apelor pluviale, având sediul în Dragomiresti Deal, Ilfov (on-site).

• Abilități de comunicare și relaționare, atenție la detalii și confidențialitate.
  • - Cunoștințe solide în legislația muncii, Revisal/REGES și MS Office.
  • Cunoașterea limbii engleze (scris și vorbit).
  • Minimum 2 ani experiență într-o poziție similară.
  • Atestat Inspector Resurse Umane - avantaj.

• Administrare de personal - gestionarea documentelor și transmiterea în Revisal (REGES Online); relația cu ITM/AJOFM/IGI.
  • Onboarding & offboarding - pregătirea documentelor, integrarea colegilor noi și actualizarea datelor în sistemul Colorful HR.
  • Pontaje - colectarea și verificarea datelor pentru salarizare (proces realizat de furnizor extern).
  • Conformitate & politici - aplicarea Codului Muncii, respectarea procedurilor interne și colaborarea cu furnizorii SSM/PSI.
  • Recrutare - redactarea și promovarea anunțurilor (LinkedIn/eJobs/BestJobs), interviuri și ofertare.
  • Dezvoltare & engagement - coordonarea evaluărilor, evidența trainingurilor, inițiative de engagement și employer branding.
  • Raportare - urmărirea indicatorilor HR și propuneri de îmbunătățire a proceselor

Adecco Romania

Management

Procedures and values

Job criteria

Type of job Full-time
Cities Hybrid (Bolintin Deal)