Top Employers Conference Undelucram.ro

Discover how the job market is changing and what the reality looks like behind employers’ brands.

Leader Business to Customer Logistics - (B2C Leader) - Decathlon Romania
Apply externally

Leader Business to Customer Logistics - (B2C Leader)

Published 28.01.2026 | Expires 14.03.2026

Job description

La Decathlon, nu mutăm doar cutii; livrăm bucuria sportului către milioane de oameni din România, Bulgaria și Grecia. Căutăm un lider care să nu se teamă de cifre mari, dar care să pună întotdeauna oamenii pe primul loc.

B2C la noi înseamnă viteză, precizie și expansiune. Gestionăm peste 2.5 milioane de produse anual, iar tu vei fi "arhitectul" care face ca acest mecanism să funcționeze impecabil.

Ce vei construi efectiv:

• Vei recruta, crește și inspira o echipă autonomă de 60-100 de colegi. Succesul tău se măsoară în fericirea și evoluția lor.
  • Coordonezi operațiunile pentru 3 țări, fiind un pilon central în proiectul strategic DC Bucharest.
  • Vei gestiona un buget ambițios, transformând indicatorii economici în rezultate concrete și sustenabile.
  • Nu doar aplici proceduri, ci construiești viitorul logisticii B2C, anticipând trendurile pieței.

Cine este liderul pe care îl căutăm?

• Știi să dezvolți oameni, nu doar să delegi sarcini. Inteligența ta emoțională este la fel de ascuțită ca abilitatea de analiză.
  • Cifrele și bugetele nu te sperie; te motivează să găsești soluții mai eficiente.
  • Engleza este limba în care colaborezi cu partenerii internaționali.
  • Ai studii superioare finalizate și permis categoria B (pentru că dinamismul e la el acasă aici).

De ce să vii în echipa noastră?

• Ai libertate totală de decizie într-un proiect aflat în plină ascensiune.
  • Lucrezi într-un mediu unde sportul și starea de bine sunt parte din fișa postului.
  • Impactul tău este vizibil imediat în satisfacția a milioane de clienți.

Ce oferim:

• un mediu de muncă activ cu posibilități multiple de dezvoltare;
  • training-uri locale și naționale;

• teambuilding-uri și întâlniri cu echipa pentru a practica sport împreună;

• asigurare medicală privată;

• asigurare de viață;

• reducere la produsele mărci proprii;

• program intern de recomandări viitori angajați, cu recompensă financiară;

• bonuri de masă/tichete cadou;

• pachet salarial individualizat, bazat pe propriile performanțe;

• oportunitatea de a investi în companie prin sistemul de acționariat;

• posibilitatea de a primi parte din profitul companiei prin sistemul profit sharing.

•  bonus de relocare.

Ești gata să dai startul noii tale etape profesionale? Aplică acum și hai să scriem următorul capitol al logisticii Decathlon împreună!

Decathlon Romania

Work-life balance

Management

Procedures and values

Job criteria

Employee Medium level (2-5 years)
Type of job Full-time
Cities Stefanestii de Jos