Manager Departament - Primark Craiova - Primark

Manager Departament - Primark Craiova

Published 07.11.2025 | Expires 22.12.2025

Job description

Ce ne face unici?
Cultura Primark este un mix dinamic de grijă, colaborare și energie. Punem oamenii pe primul loc, cultivăm incluziunea și bunătatea, susținem echilibrul și reziliența. Învățăm, râdem și reușim împreună, creând un loc de muncă unde fiecare voce contează.

Ia-tă cu ce te întâmpinăm:

• Oportunități – vei participa la deschiderea primului nostru magazin în Craiova, vei implementa idei, vei construi procese de la zero și vei fi parte dintr-o călătorie remarcabilă.
  • Dezvoltare și creștere – dezvoltarea ta contează pentru noi. Prin programe de formare, proiecte internaționale și utilizarea limbii engleze, îți vei atinge întregul potențial.
  • Echipă unită – vei conduce și vei lucra alături de colegi pasionați, într-un mediu prietenos și plin de energie.
  • Bunăstarea ta contează – susținem sănătatea mintală, echilibrul viață–muncă și reziliența. Toți colegii noștri au acces la programul de asistență „Let’s Talk”, disponibil 24/7 pentru suport emoțional, juridic sau financiar.
  • Fii tu însuți – respectăm și prețuim diversitatea, invitându-te să devii parte din familia noastră primitoare și energică.

Ce vei face ca Manager Departament:
Ca Manager de Departament vei avea un impact major asupra echipei și rezultatelor. Ia-tă cum arată în practică:

• Gestionezi stocurile, comenzile, expunerea și layout-ul pentru a atinge obiectivele.
  • Ești responsabil de succesul vânzărilor și analiza competiției pentru a valorifica tendințele pieței.
  • Propui soluții creative și bazate pe date pentru optimizarea vânzărilor și experienței clienților.
  • Colaborezi cu echipa de management pentru planificarea sarcinilor și evaluarea performanței.
  • Inspiri și susții echipa pentru a depăși constant obiectivele, punând accent pe bunăstarea și motivația acesteia.
  • Gestionezi feedback-ul și reclamațiile clienților.

Despre tine:
Căutăm persoane dinamice care să aibă următoarele abilități:

• Experiență solidă și dovedită într-un rol similar în retail.
  • Succes demonstrat încoordonarea echipelor, cu o abordare colaborativă și de susținere.
  • Abilități interpersonale și de comunicare excepționale, combinate cu gândire analitică puternică.
  • Abilități organizatorice deosebite și siguranță în luarea deciziilor.
  • Pasiune pentru modă și dorința autentică de a împărtăși cunoștințe cu ceilalți.
  • Adaptabilitate și disponibilitate pentru un program flexibil, inclusiv în weekend.
  • Cunoștințe de limba engleză la nivel conversațional.

Ești pregătit să conduci și să crești alături de noi?

Alătură-te echipei Primark din Craiova ca Manager de Departament.

Profită de oportunități reale de dezvoltare, conduce o echipă pasionată, implementează-ți ideile și fă parte dintr-un mediu dinamic și prosper.

Hai să creștem împreună! Aplică acum!

Primark

Work-life balance

Management

Procedures and values

Job criteria

Employee Senior level (> 5 years)
Type of job Full-time
Cities Craiova