Manager performanta - Auchan Romania
Apply externally

Manager performanta

Published 10.01.2026 | Expires 25.02.2026

Job description

Esti o fire analitică, atentă la detalii și foarte orientat spre rezultat și performanță. Cifrele sunt pasiunea ta și ești artist în elaborarea de rapoarte și analize? Locul tău este alături de noi!

Candidatul ideal

• Studii superioare
  • Limba engleză - nice to have
  • Cunoștinte MS Office (avansate de Excel și Power Point)
  • Experiență profesională: minim 3 an în Control de Gestiune de preferat în retail
  • Orientare către calitatea muncii, rigurozitate, precizie, bună capacitate de respectare a termenelor limită, eficientă, constantă la nivelul Activeităților de muncă, orientare spre rezultat.

Misiunea ta

• Pilotarea Performanței Economice
  • Ești responsabil de sănătatea financiară a Zonei de Viață: elaborezi bugetul, analizezi indicatorii cheie (cifră de afaceri, marjă, stocuri, pierderi) și implementezi strategii de creștere a rentabilității.
  • Garantezi acuratețea datelor de gestiune și acționezi rapid pentru corectarea abaterilor.
  • Coordonezi procesele de inventariere și audit, asigurând protejarea patrimoniului companiei
  • Leadership și dezvoltarea echipelor
  • Ești un mentor pentru colegi: identifici potențialul, susții planurile de carieră și asiguri un mediu de lucru bazat pe echitate și „simetria atenției”.
  • Planifici și optimizezi resursele umane pentru a atinge obiectivele de business fără a compromite echilibrul echipei.
  • Excelență în relația cu clienții
  • Garant al valorilor și siguranței

Ce te va face să te bucuri de viața în Auchan?

• Pachetul de remunerație (salariul competitiv, bonuri de masa, prima de Paste și de Crăciun, prima de vacanta, prime de performanta)
  • Prime pentru evenimentele deosebite din viața ta
  • Zilele de concediu de odihnă suplimentare în creștere în funcție de vechime
  • Ziua liberă de ziua ta de naștere
  • Asigurarea de sănătate
  • Asigurarea de viață,
  • Asigurarea stomatologică
  •  Mediul de lucru plăcut, în care te simți respectat/a și apreciat/a
  • Colegii minunați, alături de care vei simți cu adevărat ce înseamnă să te și distrezi la muncă
  • Multiplele oportunități de formare, dezvoltare, job rotations și evoluție ierarhică într-o companie în care cultura organizației este bazată pe valori precum Încrederea, Deschiderea, Excelența și care pune în centrul preocupărilor constante emoțiile angajaților săi

Te provoacă această oportunitate? Te regăseșți în tot ce ti-am povestit mai sus ? Aplică acum!

Auchan Romania

Auchan Romania