În calitate de lider mondial în producția de materiale de construcții sustenabile și inovative, grupul Holcim reinventează felul în care se construiește. Alături de o echipa globală, cu peste 70.000 de angajați, răspândiți în peste 70 de țări și 4 segmente de business, ne-am asumat sa construim o lume mai verde, mai inteligentă și mai sănătoasă.
Pe măsură ce continuăm să căutăm moduri mai sustenabile de a construi, avem nevoie de oameni talentați care să ni se alăture. Oameni care sunt pasionați de sustenabilitate, motivați de curiozitate și dornici să crească, să învețe, să se dezvolte și să exceleze într-un mediu performant.
Dacă ești o persoană organizată, atentă la detalii și îți place să lucrezi atât cu cifre, cât și cu oamenii, alătură-te echipei noastre în calitate de Responsabil administrativ.
Responsabilități principale:
Gestionează activitatea financiar-contabilă a staţiei de betoane: facturare, încasări, întocmirea registrului de casă, relaţia cu banca;
Preia comenzile şi oferă informaţii la solicitarea clienţilor;
Menţine evidenţa contractelor în derulare şi a încasărilor;
Gestionează alte activităţi administrative specifice staţiei de betoane.
Profilul căutat:
Experienţă profesională de minimum 2 ani într-un post similar;
Studii medii profil economic - studiile superioare sunt un avantaj;
Cunoştinţe contabilitate primară;
Cunoştinţe operare calculator;
Abilităţi de comunicare şi orientare către client;
Spirit de echipă şi profesionalism;
Abilităţi de organizare şi planificare.