Responsabil calitate - Auchan Romania
Apply externally

Responsabil calitate

Published 12.09.2025 | Expires 27.10.2025

Job description

Dorința ta este să lucrezi în industria alimentară și să ai aportul tău în a oferi clienților produse de calitate la standarde certificate? Comerțul este un domeniu interesant pentru tine?Locul tău este alături de noi! Căutăm un coleg/colega care să facă parte din echipa noastră de oameni entuziaști care împărtășesc aceleași idealuri

Candidatul ideal

• Absolvent(a) a Facultății de Medicina Veterinara sau Industrie Alimentara;
  • Cunoștinte de baza în ceea ce privește sistemul HACCP, comercializarea produselor alimentare și legislația aplicabila produtiei și comercializării produselor alimentare;
  • Persoana responsabila, conștiincioasă, dornica să învețe;
  • Abilitați de comunicare, spirit de organizare, atenție la detalii, capacitatea de a rezolva probleme;
  • Minim 1 an experiență în domeniu.

Descrierea jobului

• Efectuează Programul de autocontrol
  • Efectuează Expertiza produselor alimentarede origine animală și non – animală obținute sau recepționate în hipermarket, inclusiv prin examene de laborator
  • Verifică și asigură respectarea normelor sanitar veterinare
  • Verifică modul de etichetare a produselor
  • Instruiește angajații privind respectarea normelor sanitar veterinare
  • Menține o relație constantă cu autoritățile de control (OPC, DSV etc.), pentru a asigura conformitatea și colaborarea eficientă în caz de controale.

Ce te va face să te bucuri de viața în Auchan?

• Pachetul de remunerație (salariul competitiv, bonuri de masă, prima de Paște și de Crăciun, prima de vacanță, prime de performantă)
  • Prime pentru evenimentele deosebite din viața ta
  • Zilele de concediu de odihnă suplimentare în creștere în funcție de vechime
  • Ziua liberă de ziua ta de naștere
  • Asigurarea de sănătate
  • Asigurarea de viață,
  • Asigurarea stomatologică
  • Mediul de lucru plăcut, în care te simți respectat/a și apreciat/a
  • Colegii minunați, alături de care vei simți cu adevărat ce înseamnă să te și distrezi la munca
  • Multiplele oportunități de formare, dezvoltare, job rotations și evoluție ierarhică într-o companie în care cultura organizației este bazată pe valori precum Încrederea, Deschiderea, Excelența și care pune în centrul preocupărilor constante emoțiile angajaților săi

Te provoacă această oportunitate? Te regăseșți în tot ce ți-am povestit mai sus ? Aplică acum !

Auchan Romania

Auchan Romania