Discover the TOP 100 BEST EMPLOYERS to work for in 2026!

The best employers are looking for the best candidates

Responsabil Clientela Premium Invest 3 - Raiffeisen Bank
Apply externally

Responsabil Clientela Premium Invest 3

Published 20.02.2026 | Expires 05.03.2026

Job description

Responsabilitati:

•Administreaza relatia cu clientii persoane fizice care indeplinesc conditiile de incadrare in segmentul Premium Invest (AUM intre 60 k – 250k EUR)

•Mentine si dezvolta relatii de business cu clientii existenti din portofoliul alocat, contribuie activ la cresterea satisfactiei clientilor prin construirea unei relatii de colaborare pe termen lung

•Identifica si inroleaza clienti externi noi si/sau migreaza clienti din alte segmente care indeplinesc conditiile de migrare in Premium Invest

•Identifica nevoile financiare ale clientilor si recomanda solutii de investitii adecvate

•Monitorizeaza calitativ si cantitativ portofoliul de produse pentru clientii din regiunea alocata

•Participa la dezvoltarea de noi procese, produse, tactici sau strategii

•Executa orice alta sarcina legata de fluxul firesc al activitatii si misiunea postului, inclusiv diverse rapoarte de activitate solicitate de superiorii functionali (se aplica pentru toate nivelurile de specializare)

•Ai responsabilitatea de a inbunatati modul de lucru precum si cresterea de productivitate din echipa folosind inclusiv tool-uri de suport din zona AI.

Raiffeisen Bank

Work-life balance

Management

Procedures and values

Job criteria

Employee Medium level (2-5 years)
Type of job Full-time
Cities Bucharest