Top Employers Conference Undelucram.ro

Discover how the job market is changing and what the reality looks like behind employers’ brands.

Responsabil Clientela Private Banking 2 - Raiffeisen Bank
Apply externally

Responsabil Clientela Private Banking 2

Published 09.12.2025 | Expires 05.03.2026

Job description

Descrierea rolului:

• Administreaza relatia cu clientii persoane fizice care indeplinesc conditiile de incadrare in segmentul de Private Banking (FWR) al Raiffeisen Bank Romania.

• Identifica nevoile financiare ale clientilor si ii asista pe acestia in construirea unui portofoliu de investitii adecvat.

• Mentine si dezvolta relatii de business cu clientii existenti si contribuie la atragerea de noi clienti potriviti profilului specific de Private Banking.

• Asigura mentinerea unui nivel adecvat de informatii relevante, specifice pietelor financiare, la nivelul portofoliului de clienti astfel incat sa le asigure acestora o baza solida pentru decizii informate.

Candidatul ideal:

• Studii universitare, ideal in domeniul financiar-bancar/piete de capital. Certificari suplimentare (ex.CFA) constituie avantaj.

• Minim 3 ani experienta in pozitii de administrare relatii clienti/vanzare in domeniul bancar.

• Cunostinte avansate despre piete financiare in ansamblu, produse de trezorerie, produse de investitii si piete de capital.

• Constituie avantaj experienta anterioara in pozitii de Private Banking, Premium Banking, Asset management, brokeraj/piete de capital.

• Limba engleza – nivel avansat.

Raiffeisen Bank

Work-life balance

Management

Procedures and values

Job criteria

Employee Senior level (> 5 years)
Type of job Full-time
Cities Bucharest