Top Employers Conference Undelucram.ro

Discover how the job market is changing and what the reality looks like behind employers’ brands.

Senior Accountant - Adecco Romania
Apply externally

Senior Accountant

Published 28.01.2026 | Expires 15.03.2026

Job description

Cautam un contabil senior care are cunostinte solide de contabilitate, capacitate de a gestiona eficient documentele contabile si de a lucra alaturi de echipa pentru a asigura inregistrarea corecta si la timp a informatiilor financiare. Ne dorim o persoana responsabila, atenta la detalii si organizata, careia sa ii placa sa lucreze in echipa.

• Studii superioare in domeniul financiar (contabilitate, financiar, etc);
  • Experienta relevanta in roluri similare de contabil;
  • Cunostinte solide de contabilitate;
  • Constituie avantaj: cunostinte bune de MS Office (Excel);
  • Experienta in a lucra cu programe contabile;
  • Atentie la detalii, responsabilitate si spirit de echipa.

• Inregistrarea corecta si la timp a documentelor contabile (facturi, registre de casa, contracte clienti, deconturi, etc.);
  • Rularea fiselor de cont pe diverse conturi pentru a verifica corecta si completa inregistrare a informatiilor financiare;
  • Suport pentru seful contabil in pregatirea declaratiilor fiscale;
  • Implicare activa in procesele de reconciliere lunara a conturilor contabile;
  • Implicare activa in procesul de inchidere de luna- colaborare cu seful contabil si directorul financiar- pentru calcul estimari contabile, provizioane, etc;
  • Colaboreaza cu auditorii pe perioada desfasurarii exercitiului anual de audit;

Adecco Romania

Adecco Romania