The voice of Romania’s students has been heard!

Discover the comparative study on students’ expectations vs. the entry-level job market demands.

Senior Geotechnical Engineer - Adecco Romania
Apply externally

Senior Geotechnical Engineer

Published 02.12.2025 | Expires 25.01.2026

Job description

Adecco recruteaza pentru clientul sau, o companie din domeniul ingineriei si consultantei tehnice in constructii speciale, o pozitie de Inginer proiectare geotehnica.

·      Minim 5 ani experienta in proiectare geotehnica

·      Absolvent al unei facultăți de construcții.

·      Capacitatea de lucru concomitent la mai multe proiecte.

·      Capacitatea de a realiza calcule de dimensionare pe baza informațiilor primite de la client și/sau șeful de proiect.

·      Capacitatea de a comunica precis, eficient și convingător cu clientul.

·      Cunoașterea cel puțin la nivel mediu a limbii engleze.

·      Cunoașterea la nivel avansat a pachetului Microsoft Office și Autocad 2D.

·      Cunoașterea Autocad 3D, Allplan și Plaxis 2D/3D.

Ø Realizează corect analizarea și documentarea tuturor proiectelor alocate de coordonatorul departamentului său în timpul stabilit (parcurgerea datelor de intrare - a temei primită de la AG/PG/Investitor + georeferențiere);

Ø Filtrează corect toate datele de intrare (ex: eforturile de dimensionare a fundațiilor pe tipuri de stâlpi și pe grupări de eforturi axiale);

Ø Realizează modele de calcul pentru toate proiectele cu un grad mediu de dificultate ce i-au fost alocate de coordonatorul de departament.

Ø Întocmește foi de calcul noi când sunt verificări/dimensionări noi pentru care nu există deja foaie de calcul

Ø Verifică modelul de informație și planșele tehnicianului cu care lucreaza;

Ø Verifică cantitățile și le transmite departamentului ofertare

Ø Redactează partea de structură din piesele scrise importante și le predă șefului de proiect

Ø Coordonare cu echipa de proiect extern, sub îndrumarea șefului de proiect;articipă la toate ședințele la care este solicitat. Deleagă alt participant în caz că nu poate participa.

Ø Propune teme pentru proiecte de cercetare sau de dezvoltare

Adecco Romania

Adecco Romania