Specialist Clienti PF Cotroceni - Raiffeisen Bank

Published 12.09.2025 | Expires 27.10.2025

Job description

Specialist clienti PF

📝 Responsabilitati:

• Ai grija de actualii tai clienti din portofoliu si cauti activ sa-l extinzi prin discutii 1 la 1, cu ajutorul tabletei.

• Timpul este pretios pentru toti! Astfel, acorzi atentie clientilor tai si organizezi discutii cu ei fata in fata, in sucursala, telefonic sau la sediul companiei pentru o planificare financiara personalizata Smart Finance.

• Te asiguri ca ai inteles nevoile clientilor si recomanzi solutiile financiare potrivite pentru ei, inclusiv credite negarantate, carduri de credit, asigurari, produse de economisire, depozite, fonduri de investitii sau produse digitale.

• Colaborezi cu celelalte canale de distributie si subsidiare din grup.

• Ai responsabilitatea de a inbunatati modul de lucru precum si cresterea de productivitate din echipa folosind inclusiv tool-uri de suport din zona AI.

✨ Beneficii:

• Dorim sa avem o colaborare pe termen lung cu fiecare coleg si pentru aceasta iti oferim un job intr-o industrie stabila si sigura.

• Ai parte de un mediu de lucru placut si o echipa care sa te ajute la orice pas.

• Dorim sa ne construim o relatie apropiata chiar si atunci cand nu suntem in acelasi birou, de aceea iti oferim acces la diverse comunitati si actiuni de voluntariat.

• Dezvoltarea profesionala este importanta pentru toti, astfel iti punem la dispozitie Platforma Hive unde gasesti cursuri pentru a-ti crea un plan de dezvoltare personalizat.

• Al 13-lea salariu chiar inainte de Craciun.

• Minimum 26 de zile libere – pauzele ne sunt necesare tuturor.

• Avem 4 zile pe an dedicate invatarii deoarece suntem constienti de importanta dezvoltarii tale profesionale.

• Asigurare de viata - in caz de accidente sau interventii medicale.

• Platforma Benefit - Poti alege lunar beneficii in functie de necesitati: abonament medical, tichete de masa, culturale sau de vacanta, pensie privata si multe altele.

• Prime cu ocazia sarbatorilor, atat pentru tine, cat si pentru copii.

• Competitii sportive interne – pentru ca promovam un stil de viata activ si sanatos pentru toti angajatii.

• Sistem de plata variabila si cresteri salariale care tin cont de performantele angajatilor.

• Evenimente de tip teambuilding, petrecere de Craciun si iesiri cu echipa pentru a consolida relatii interpersonale.

Raiffeisen Bank

Work-life balance

Management

Procedures and values

Job criteria

Employee Entry level (< 2 years)
Type of job Full-time
Cities Bucuresti