Alături de noi vei ghida oamenii spre un stil de viață sănătos, prin informarea, educarea și îndrumarea consumatorilor în magazinul nostru – ne-am dorit să creăm o cultură personalizată de administrare a suplimentelor alimentare centrată pe pacient, unde consumatorii pot beneficia pe loc de consultanță naturopată adaptată celor mai specifice nevoi.
Ce vei face zi de zi
- În rolul de Store Manager, te vei asigura că toți clienții au parte de cea mai bună experiență de cumpărare;
- Vei promova produse naturale pentru sănătate (suplimente alimentare, ceaiuri, cosmetice) și vei oferi servicii de consultanță naturopată - astfel, dincolo de pasiunea ta pentru un stil de viață sănătos, vei juca un rol activ important în comunitatea ta locală;
- Cunoștințele pe care le vei obține alături de noi te vor ajuta să oferi consultanță specializată, prin conceptul de medicină integrativă - asocierea terapiilor alopate cu suplimente alimentare inovatoare.
Cum știi dacă ți se potrivește
- Suntem în căutarea unui coleg cu o pasiune autentică pentru îngrijirea clienților și coordonarea unei echipe care să aibă cele mai bune rezultate.
- Vei fi persoana care va asigura suport și îndrumare colegilor din echipa ta și, ca atare, este esențial să ai o atitudine prietenoasă, abilități excelente de comunicare și coordonare echipă.
- Un alt avantaj pentru tine sunt studiile în Medicină, Farmacie, Chimie, Biologie – te vor ajuta să îți adaptezi suportul și recomandările medicale pentru a consilia și fideliza clienții.
- Experiența de minimum 1 an în industria farmaceutică sau parafarmaceutică este esențială în rolul de Store Manager, dar și în activitățile operaționale din magazin: asigurarea stocurilor, recepționarea mărfii, mercantizarea produselor și înregistrarea operațiunilor de vânzare.
Cum știm dacă ești potrivit
Suntem în căutarea unui coleg cu o pasiune autentică pentru îngrijirea clienților și care va fi un ambasador entuziast pentru produsele și serviciile noastre. Dacă ești în căutarea unei oportunități excelente de carieră, pentru a te dezvolta și a oferi consultanță de medicină integrativă, centrată pe pacient, îți recomandăm să aplici.