Tehnician Service Echipamente de Printare și Copiere (Junior/Senior)
Locație: Constanta Departament: Service & Suport Tehnic Tip job: Full-time
Despre Noi
NS COPIERS este un furnizor de top de soluții de printare, recunoscut pentru calitatea serviciilor post-vânzare. Credem că o imprimantă este utilă doar atunci când funcționează impecabil, de aceea investim constant în echipa noastră de service. Căutăm un coleg pasionat de mecanică și electronică pentru a asigura instalarea, mentenanța și repararea echipamentelor clienților noștri.
Responsabilități Principale
- Diagnosticare și Reparații: Identificarea defectelor mecanice, optice sau electronice la imprimante și multifuncționale.
- Mentenanță Preventivă: Efectuarea reviziilor periodice, curățarea componentelor interne și înlocuirea kit-urilor de mentenanță (cuptoare, unități de imagine, role presoare,etc).
- Instalare și Configurare: Instalarea echipamentelor noi la sediul clienților, configurarea acestora în rețea și instalarea driverelor necesare.
- Suport Tehnic: Oferirea de consultanță de bază utilizatorilor pentru operarea corectă a echipamentelor.
Candidatul Ideal
- Studii: Studii medii sau superioare în profil tehnic (Electronică, Electromecanică, IT sau similar).
- Experiență: Experiența anterioară în service de imprimante constituie un avantaj, dar suntem deschiși și către candidați la început de drum, pasionați de hardware.
- Abilități Tehnice:
- Capacitatea de a citi scheme tehnice și manuale de service (deseori în limba engleză).
- Dexteritate manuală și atenție la detalii.
- Cunoștințe de bază de networking (configurare IP, partajare imprimantă în rețea).
- Profil Personal: Persoană organizată, calmă (în relația cu clienții) și orientată către rezolvarea problemelor.
- Permis de conducere: Categoria B
Ce Oferim
- Stabilitate: Contract de muncă pe perioadă nedeterminată.
- Echipament Complet: Trusă de scule, laptop, telefon de serviciu și mașină.
- Training de Specialitate: Acces la documentația oficială a producătorilor și cursuri de certificare (ex: Konica Minolta, HP, Canon, Epson, Brother, etc.).
- Salariu: Pachet salarial corelat cu experiența.
- Mediu de lucru: Atmosferă de lucru bazată pe respect și colaborare.
Cum aplici?
Trimite-ne CV-ul tău la adresa office@nscopiers.ro . Menționează în subiect: "Aplicare Tehnician Service - [Numele Tău]". Doar candidații selectați pentru interviu vor fi contactați.