Pentru noi, grija nu este doar un cuvânt, este o valoare care ne ghidează în fiecare acțiune. În preajma sărbătorilor de iarnă, alegem să fim mai aproape de colegii noștri și de familiile lor, oferindu-le momente de bucurie și recunoștință. Credem că fiecare membru al echipei merită să simtă că este apreciat, iar Crăciunul este ocazia perfectă pentru a arăta acest lucru.
O comunitate unită prin grijă
Fiecare gest, oricât de mic, reflectă dorința noastră de a construi o cultură organizațională bazată pe respect, empatie și sprijin reciproc. La Dr. Max, oamenii sunt în centrul tuturor inițiativelor.
Cadouri de Crăciun pentru copii: Jucării educative care inspiră și bucură
Pentru copiii angajaților care au vârsta cuprinsă între 0 și 10 ani, Crăciunul vine cu surprize speciale: jucării educative atent alese, potrivite fiecărei etape de dezvoltare. De la jucării senzoriale pentru cei mai mici, la jocuri de societate și construcție pentru cei mai mari, fiecare cadou este gândit pentru a aduce bucurie și a susține dezvoltarea armonioasă a copiilor.
Gesturi mici, impact mare
Inițiativele de sărbători sunt o expresie sinceră a valorilor Dr. Max România. Ne dorim ca fiecare angajat să simtă că face parte dintr-o familie extinsă, în care este văzut, ascultat și apreciat. Prin aceste gesturi, arătăm că grija este o realitate trăită zi de zi.